Στιγμές χαλάρωσης για το Μέσι μετά την εξάρα

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ "πιάστηκε στα πράσα" από φωτογράφους και κόσμο, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη μικρή διακοπή που είχε από τις προπονήσεις, για να ταξιδέψει με την οικογένειά του στο Παρίσι.

FC Barcelona's Lionel Messi, right, smiles next to his teammate Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 11, 2017. FC Barcelona will play against Deportivo Coruna in a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, smiles next to his teammate Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 11, 2017. FC Barcelona will play against Deportivo Coruna in a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Παίζοντας κατά μέσο όρο τουλάχιστον 40-50 παιχνίδια τη σεζόν, είναι λογικό πως κι αυτός χρειάζεται κάποιες διακοπές για να ξεκουραστεί. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, που εκμεταλλευόμενος τη μικρή διακοπή από τις προπονήσεις, πήρε το αεροπλάνο και πετάχτηκε μέχρι... το Παρίσι.

Ο "Λίο" προσπάθησε να μην τραβήξει πάνω του τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά τα ήθελε και τα 'παθε καθώς βρέθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, τη Ντίσνεϋλαντ! Πολύ γρήγορα φανς και φωτογράφοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του σούπερ σταρ, που δεν φάνηκε και τόσο εντυπωσιασμένος από την τρέλα του κόσμου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του!

Στιγμές χαλάρωσης για το Μέσι μετά την εξάρα
Στιγμές χαλάρωσης για το Μέσι μετά την εξάρα
Στιγμές χαλάρωσης για το Μέσι μετά την εξάρα

Ο 29χρονος ήταν μαζί με την επί χρόνια σύντροφό του, Αντονέλλα Ροκούθο, και επιστράτευσε κουκούλες και καπέλα για να περάσει απαρατήρητος μάταια όμως, με πολλούς οπαδούς της Μπαρτσελόνα, να έχουν την τύχη να φωτογραφηθούν με το ίνδαλμά τους.

Ο επιθετικός των Καταλανών, δεν θα έχει και πολύ χρόνο στη διάθεσή του, καθώς η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Βαλένθια, μετά την ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική από την Ντεπορτίβο λα Κορούνια.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK