Στιλ: "Τα μπάτζετ δεν έχουν σημασία"

Ο Λούκας Στιλ θεωρεί ότι το περιορισμένο μπάτζετ του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Στιλ: "Τα μπάτζετ δεν έχουν σημασία"
INTIME SPORTS

Ολα όσα τόνισε στον ΣΚΑΙ

Η γνώμη του για το τριφύλλι: "Είναι καλό που υπάρχει συνδυασμός ηλικιών, έχουμε κάποιους με μεγάλη εμπειρία και κάποιους με λιγότερη. Ξέρω πως πέτυχαν κάτι πολύ σημαντικό πέρυσι, στο Κύπελλο και τα Playoffs και αυτό μεγάλωσε τις προσδοκίες για την ομάδα μου.

Όταν πρωτοήρθα συνάντησα από τεχνικής άποψης υψηλό επίπεδο και πολλούς καλούς παίκτες. Ήταν ωραίο να το βλέπεις, γιατί ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο με ανάπτυξη από την άμυνα και οι προπονητές μας πίεσαν κάποιες φορές. Ξέρετε, είμαστε ομάδα, όχι μόνο ένα σύνολο. Το σύνολο αποτελείται από έντεκα, η ομάδα από όλους".

Πόσο καθοριστικό ρόλο παίζει η διαφορά στο μπάτζετ ανάμεσα στους συνδιεκδικητές του τίτλου: "Όχι, νομίζω πως η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα μπάτζετ δεν συμβαδίζουν με την κατάταξη κάθε ομάδας. Αυτή τη στιγμή αυτοί προπορεύονται αλλά εμείς βρισκόμαστε κοντά. Όπως έχω πει ξανά υπάρχουν ομάδες που είναι ικανές να στερήσουν βαθμούς όταν κανείς δεν το περιμένει.

Εμείς στον Παναθηναϊκό δεν αντιλαμβανόμαστε το μπάτζετ ως δικαιολογία και σίγουρα εγώ δεν προβάλλω καμία δικαιολογία για την βαθμολογική μας θέση. Θέλουμε να τους περάσουμε στη βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή εκείνοι είναι λίγο καλύτεροι επειδή έχουν παραπάνω βαθμούς και δεν είναι κακό να το παραδεχθείς αυτό.

Εμείς δεν παίξαμε φανταστικά σε όλα τα παιχνίδια μας και σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε όπως και οι ανταγωνιστές μας. Θα είναι δύσκολο. Τελικά το μπάτζετ δεν έχει καμία σημασία αναφορικά με τους στόχους μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε, γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και ελπίζω να δείξουμε τις ικανότητες μας τη νέα χρονιά και να ήμαστε αυτοί που πρέπει".

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: "Είναι παράξενο. Ακόμη και τώρα όταν οι δημοσιογράφοι μου μιλάνε με ρωτάνε πότε θα φύγω. Έμεινα στην Μπάρνσλεϊ για 6-7 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μεταπηδήσω εύκολα από τον έναν σύλλογο στον άλλον. Θέλω να μείνω αρκετά χρόνια στην ομάδα".

Για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα: "Από την αρχή με αγκάλιασε ο σύλλογος. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Με προσέχουν όλοι και μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή εδώ. Δεν μπορώ παρά να αναφερθώ στο φαγητό, είναι καταπληκτικό - ειδικά εάν έχεις και σεφ που γνωρίζει τις συνταγές και ο καιρός φυσικά. Μην ξεχνάμε πως στην Αγγλία είχε μείον δυο, μείον τρεις βαθμούς, όταν βρέθηκα πρόσφατα για τις γιορτές των Χριστουγέννων . Εδώ οι καιρικές συνθήκες είναι πραγματικά εξαιρετικές για ποδόσφαιρο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και μάλιστα περνάω πάρα μα πάρα πολύ ωραία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK