Στην αποστολή για Ξάνθη και οι τρεις τελευταίες μεταγραφές!

Ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε 21μελή αποστολή για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις τελευταίες μεταγραφές, καθώς και ο Εμενίκε.

Στην αποστολή για Ξάνθη και οι τρεις τελευταίες μεταγραφές!
INTIME SPORTS

Μετά το επιτυχημένο του ξεκίνημα στη φετινή Super League με τις νίκες απέναντι σε ΑΕΛ (4-1 στην πρεμιέρα στο "Καραϊσκάκης") και Λαμία (1-0 στο Περιστέρι), ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κάνει το "3 στα 3" και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα.

Το πρωί της Παρασκευής (8/9) και αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα στα "Πηγάδια", ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την ερυθρόλευκη αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 συνολικά παίκτες και στην οποία βρίσκονται εντός οι τρεις τελευταίες μεταγραφές, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς και Προτό, καθώς και ο Εμενίκε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρτίνς, Ανσαριφάρντ για λόγους τακτικής, ο τιμωρημένος Μίλιτς (αποβλήθηκε κόντρα στην Λαμία), οι ανέτοιμοι Σισέ, Μποτία και ο τραυματίας Βούκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK