Στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα

Με αρκετά καλή διάθεση έφτασαν στην Ελλάδα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ. "Ντρίμπλα" Ροναλντίνιο στο αεροδρόμιο, στις 16:00 η συνέντευξη Τύπου του Αλμπέρτο Μαλεζάνι

Στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 12:45 η αποστολή της Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (18/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί κατέφθασαν με πτήση τσάρτερ από τη Βαρκελώνη, ενώ με την ίδια πτήση ήρθαν στην Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι των ισπανικών Μέσων που καλύπτουν τον αγώνα.

Στις αίθουσες του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" βρέθηκαν αρκετοί Ελληνες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, ωστόσο, μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, ο Ροναλντίνιο και η παρέα του έκαναν μία… ντρίμπλα, αποχωρώντας από πλαϊνή έξοδο.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Γιορκέρα, Πουγιόλ, Μπελέτι, Εντμίλσον, Σιλβίνιο, Ολεγέρ, Τσάβι, Μότα, φαν Μπόμελ, Μέσι, Λάρσον, Ντέκο, Ετό, Μάρκεζ, Φαν Μπρόνκχορστ, Ροναλντίνιο, Εθκέρο, Ινιέστα

Η αισιοδοξία φαίνεται πως κυριαρχούσε στην ομάδα, αφού οι ποδοσφαιριστές του Φρανκ Ράικαρντ έδειχναν ευδιάθετοι, αν και στους τελευταίους δύο επίσημους αγώνες τους αγνοούν τη νίκη (2-2 στο "Καμπ Νου" με Σαραγόσα, 3-3 με Λα Κορούνια στη Γαλικία).

Από την αποστολή, όπως είχε γίνει γνωστό, απουσίαζε ο Λιουντοβίκ Ζιουλί. Ο Γάλλος μέσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ντεπορτίβο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και τη θέση του στην δεξιά πτέρυγα της ενδεκάδα να αναμένεται να την πάρει ο νεαρός Αργεντινός Λιονέλ Μέσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK