Ήρθε, υπέγραψε και ανακοινώθηκε μέσω... video ο Κάναντι

Στην Ελλάδα ταξίδεψε την Τετάρτη ο Αυστριακός τεχνικός Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος συζήτησε και έκλεισε στον Ατρόμητο διαδεχόμενος τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

VIENNA,AUSTRIA,11.NOV.16 - SOCCER - tipico Bundesliga, SK Rapid Wien, press conference, presentation of the new head coach Damir Canadi. Image shows head coach Damir Canadi (Rapid). Keywords: Wien Energie. Photo: GEPA pictures/ Philipp Brem
Canadi GEPA PICTURES

Επιμένει ευρωπαϊκά και σε ξένες περιπτώσεις προπονητών, όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr, ο Ατρόμητος με τον Αυστριακό προπονητή Νταμίρ Κάναντι ν' αποτελεί ο εκλεκτός του Γιώργου Σπανού για την τεχνική ηγεσία μετά τα όσα προέκυψαν με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο 47χρονος τεχνικός αποχώρησε από Ραπίντ Βιέννης τον περασμένο Απρίλιο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών. Μάλιστα οι επαφές προχώρησαν και την Τετάρτη ο Κάναντι ήρθε στην Αθήνα για κλείσει τη συμφωνία. Η επικύρωση της οποίας ήρθε λίγο μετά τις 20:00 και μέσω video που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της ΠΑΕ στο facebook.

ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ο Κάναντι άρχισε την καριέρα του ως βοηθός στην Λασκ από την Αυστρία και στη συνέχεια ανέλαβε κατά σειρά Φακ, Σίμερινγκ, Λουστενάου και Άλταχ. Με την τελευταία κέρδισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2013-14 και την επόμενη περίοδο (2014-15), κάνοντας μεγάλη έκπληξη, βγήκε στην Ευρώπη τερματίζοντας στην 3η θέση!

Στα προκριματικά του Europa League απέκλεισε την Γκιμαράες (2-1 και 4-1), όμως στον επόμενο γύρο αποκλείστηκε από την Μπελενένσες (0-0 και 0-1). Τον Νοέμβριο του 2016 πήρε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του, αναλαμβάνοντας τον πάγκο της Ραπίντ Βιέννης.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αφού η νέα του ομάδα έκανε μόλις 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες, με αποτέλεσμα να απολυθεί τον Απρίλιο που μας πέρασε. Αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1 και στην πατρίδα του πιστεύουν πως μπορεί να κάνει αξιοπρεπή καριέρα, δίνοντας έμφαση αρκετά στην άμυνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK