Στην Αθήνα τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Λέτο!

«Τρέχει» πλέον (και) η υπόθεση της ανανέωσης του Αργεντινού επιθετικού με τον Παναθηναϊκό ως το 2019, με εκ του σύνεγγυς επαφή ανάμεσα στους «πράσινους» και τον εκπρόσωπο του «Σέμπα». Το Contra.gr καταγράφει τη σειρά των επόμενων επεκτάσεων.

Στην Αθήνα τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Λέτο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει πλέον (και) το θέμα της ανανέωσης του Σεμπαστιάν Λέτο, με τις πληροφορίες του Contra.gr να αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αφιχθεί στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου για να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ.

Όπως έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες, ο Παναθηναϊκός θέλει να «δέσει» τον «Σέμπα» με νέο συμβόλαιο (το «τρέχων» λήγει το προσεχές καλοκαίρι) ως τον Ιούνιο του 2019 και οι πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες κατέδειξαν πως υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση κι απ’ τις δύο πλευρές για να προκύψει συμφωνία.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού (που έχει ήδη μιλήσει με τους «πράσινους» για το θέμα), θα έρθει στην Ελλάδα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ το Αμστερνταμ, προκειμένου να συζητήσει πολύ πιο επίσημα με τον Παναθηναϊκό όλες τις λεπτομέρειες γύρω απ’ αυτά που θα προτείνει στον 30χρονο άσο ο σύλλογος.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως οι δύο πλευρές -πέραν από μια «επιδερμική» κουβέντα- δεν έχουν μπει ακόμη στο οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης (πάγιες απολαβές, μπόνους στόχων και συμμετοχών κλπ) και πως όλο αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί, πολύ πιο αναλυτικά, από κοντά. Και ίσως και να χρειαστεί ακόμη ένα (τελικό) ραντεβού μέσα στον Δεκέμβρη, για να «τελειώσει» μια και καλή το όλο θέμα. Λογικά πάντως δεν αναμένεται να υπάρξει απόσταση, αφού πρόθεση του Λέτο είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό και -ει δυνατόν- να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, μετά τον Λέτο (ο οποίος θ’ ανοίξει τον δεύτερο κύκλο των ανανεώσεων, μετά τους Ζέκα, Μπεργκ, Κουτρουμπή), θα πάρει σειρά ο Μολέδο, με ραντεβού που θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ θα ακολουθήσει ο Λουντ, με τους «πράσινους» να επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας και με τους δύο, έως το καλοκαίρι του 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK