Στην Εθνική τρεις παίκτες

Τρεις παίκτες του Αγίου Δημητρίου κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μελιτσιώτη, Κώστα Σαχπατζίδη και Απόστολο Μαθά

Στην Εθνική τρεις παίκτες

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αγίου Δημητρίου έχει ήδη αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα και μάλιστα εντυπωσιακά. Πιο συγεκριμένα, τρεις παίκτες της «Μπάρτσα» προσκλήθηκαν στην Εθνική Παίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Σεμερτζίδη, ο οποίος παρακολούθησε τους τρεις παίκτες και φάνηκε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες τους. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μελιτσιώτη, Κώστα Σαχπατζίδη και Απόστολο Μαθά .

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να υπογράψουν και το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο, ακολουθώντας το «παράδειγμα» του Νίκου Κοχλίδη ο οποίος έχει υπογράψει εδώ και καιρό.

Φαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος της στους μικρούς, ακολουθώντας ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά εκπληρώνοντας επίσηση και τις προσδοκίες του κόσμου της ομάδας ο οποίος θέλει να βλέπει στην ομάδα παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK