Στην ίδια ομάδα Μανωλάς-Ναϊνγκολάν!

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ της Ευρώπης προσφέρουν Γη και ύδωρ στη Ρόμα για την απόκτηση των Κώστα Μανωλά και Ράντζα Ναϊνγκολάν, αλλά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας έχει άλλη άποψη και φάνηκε ξεκάθαρος για τις προθέσεις του όσον αφορά το μέλλον των δύο παικτών.

Στην ίδια ομάδα Μανωλάς-Ναϊνγκολάν!

Στη Ρόμα και με προεδρικό... διάταγμα μένουν οι Μανωλάς και Ναϊνγκολάν. Τα καλύτερα κλαμπ της ""Γηραιάς Ηπείρου" απλώνουν τα... ευρώ και τα ρούβλια, νωρίτερα, στα πόδια των δύο παικτών, αλλά πρόεδρος της ομάδας, Τζέιμς Πελότα αποκάλυψε ότι αμφότεροι παραμένουν στην πρωτεύουσα τουλάχιστον για τη σεζόν 2017/2018.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της Ρόμα, δύο παίκτες πουλήθηκαν για να μην υπάρχει πρόβλημα με το financial fair play (σ.σ. πρόκειται για τους Ρούντικγερ και Παρέδες) και τέλος, αφού ο Έλληνας αμυντικός και ο Βέλγος μέσος παραμένουν στον σύλλογο!

Για τον Κώστα Μανωλά γράφεται τις τελευταίες ώρες πως μπαίνει δυνατά στο... κυνήγι της απόκτησής του η Γιουβέντους, βλέποντας στα χαρακτηριστικά του Έλληνα παίκτη τον αντί-Μπονούτσι. Για τη Ρόμα, όμως, και επίσημα πια ο Μανωλάς δεν πωλείται...

Photo Credits: AP Photo/Riccardo De Luca

News 24/7

24MEDIA NETWORK