Στην Ισπανία αποκαλύπτουν τον νικητή της Χρυσής Μπάλας

Κλειδωμένο το βραβείο της Χρυσής Μπάλας σύμφωνα με την ισπανική MARCA. Ο Καρίμ Μπενζεμα θα είναι ο μεγάλος νικητής γράφουν στην Ιβηρική Χερσόνησο. Βραβεία και για τους Κουρτουά και Γκάβι. Νικήτρια στις γυναίκες η Πουτέγιας.

Real Madrid's Karim Benzema reacts during La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona in Madrid, Spain, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά πραγματοποίησε μυθική σεζόν πέρυσι AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μηδενίζει το χρονόμετρο της ανάδειξης του νικητή της Χρυσής Μπάλας (17/10, 21:30 αρχίζει το γκαλά στο Παρίσι). Η MARCA σε δημοσιεύματά της υποστηρίζει πως γνωρίζει ήδη τον νικητή.

Αυτός σύμφωνα με τους Ισπανούς θα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, το αδιαφιλονίκητο φαβορί λόγω της μαγικής σεζόν που έκανε πέρυσι με 44 γκολ και 15 ασίστ σε 46 αναμετρήσεις και φυσικά την κατάκτηση του Champions League και του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ο Τιμπό Κουρτουά αναμένεται να κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα (Yashin Trophy), ενώ ο Γκάβι θα αναδειχθεί καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του πλανήτη (Kopa Trophy). Όσον αφορά στο γυναικείο ποδόσφαιρο, το φαβορί Αλέξια Πουτέγιας λάβει τη Χρυσή Μπάλα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικός Σαλάχ που προσπέρασε τον θρύλο Τζέραρντ και ψάχνει κορυφή

Ο αρχηγός της Φέγενορντ αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο

News 24/7

24MEDIA NETWORK