Ο αρχηγός της Φέγενορντ αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο

Να μην φορέσει το περιβραχιόνιο με το χαρακτηριστικό ουράνιο τόξο αποφάσισε ο αρχηγός της Φέγενορντ, Ορκούν Κόκσου στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Άλκμααρ.

Leicester's goalkeeper Kasper Schmeichel adjusts his Rainbow Laces armband, part of a campaign to show support for all LGBT people, prior to the English Premier League soccer match between Sheffield United and Leicester City, at the Brammall Lane Stadium in Sheffield, England, Sunday, Dec. 6, 2020. (Laurence Griffiths, Pool via AP)
Το χαρακτηριστικό περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο LAURENCE GRIFFITHS, POOL VIA AP

Την καμπάνια OneLove που γίνεται ως ένδειξη στήριξης στην LGBTQ+ κοινότητα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ αρνήθηκε να στηρίξει ο αρχηγός της Φέγενορντ, Ορκούν Κόκσου.

Η απόφαση του 21χρονου Τούρκου χαφ των Ολλανδών σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του Twitter, αλλά και από τους οπαδούς της ομάδας του με τον ίδιο να τοποθετείται δημόσια για αυτή την επιλογή.

Σε σχετική ερώτηση ο ποδοσφαιριστής είπε μεταξύ άλλων "...πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο ότι σέβομαι κάθε φυλή και κάθε κοινότητα και πως πιστεύω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει..." Συμπλήρωσε, επίσης, πως δεν νιώθει άνετα να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο.

Παράλληλα, το κλαμπ μέσω social media έκανε γνωστό ότι ο Κόκσου δεν θα φορέσει το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο για θρησκευτικούς λόγους.

Η ανάρτηση της Φέγενορντ για το συμβάν

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ - Σίτι: Ακλόνητο το εντυπωσιακό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

Η φανέλα του Αραούχο έγινε μια "συμφωνία" μεταξύ αρχηγών

Γουεμπανιαμά: Το παιδί "θαύμα" γύρισε και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK