Στην τελική ευθεία για το ματς με την Ρόμα

Στην τελική ευθεία για το ματς με την Ρόμα

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου
Για μερικά 24ωρα ο Άρης θα αφήσει πίσω τα προβλήματα και τη μιζέρια και θα ζήσει στιγμές... ευρωπαϊκές. Στην "αιώνια" πόλη, οι "κίτρινοι" καλούνται να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία και να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι γι το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με τη Ρόμα

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί την Τρίτη το πρωί στις 7 με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο "Μακεδονία". Η ΠΑΕ Άρης με δελτίο Τύπου έδωσε κάποιες οδηγίες σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν την Τρίτη με το τσάρτερ της αποστολής: " Η αποστολή της ΠΑΕ Αρης θα αναχωρήσει για τη Ρώμη αύριο το πρωί στις 07:00 με πτήση τσάρτερ. Για τον λόγο αυτό όσοι ταξιδέψουν με την αποστολή θα πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 05:30 (με διαβατήριο ή αστυνομική ταυτότητα). Αντίστοιχα το τσάρτερ της μονοήμερης εκδρομής θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 08:30 το πρωί".

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση την Τρίτη στις 5.30 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο "Φλαμίνιο", ενώ την Τετάρτη οι παίκτες του Μάρτι Κουούζελα θα πατήσουν το χλοοτάπητα του Ολίμπικο, αφού έχει προγραμματιστεί προπόνηση εκεί, στις 8 το απόγευμα. Λίγο νωρίτερα, στις 7.30 μ.μ., ο τεχνικός του Άρη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ο Φινλανδός προπονητής θα πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Πουρλιοτόπουλος, Νεμπεγλέρας, Κολτσίδας, Παπαδόπουλος, Καρατζιοβαλής, Μωυσιάδης, Νάιντος, Πασσαλής, Αμπελάς, Γκουγκουλιάς, Κάσερες, Ντεκάμς, Μπενίσκος, Βελώνης, Γόγολος, Πέτκαρης, Ντομορό, Βαγγέλη, Γκαρσία, Σανχούρχο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ταλιάνι που είναι ανέτοιμος και ο Ντούρντεκ που υποφέρει από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

*** Ο προπονητής της Ρόμα Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα μιλήσει στους Ιταλούς και Ελληνες δημοσιογράφους, την Τετάρτη στις 2.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο "Φούλβιο Μπερναρντίνι", στην Τριγκόρια, σαράντα χιλιόμετρα από το κέντρο της Ρώμης.

Ξεσηκωμός στους φιλάθλους

Οι οπαδοί του Άρη βρίσκονται σε εγρήγορση και παρά την απογοήτευσή τους αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό παρών στο "Ολίμπικο". Η ζήτηση των εισιτηρίων αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες και υπολογίζεται ότι 3.000 περίπου φίλοι των "κίτρινων" θα συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Μάλιστα παρατηρήθηκε αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων από Έλληνες φοιτητές των γύρων κρατών.

Διπλωματική κίνηση

Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ και τους εξωδιοικητικούς παράγοντες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικήτας Ματθαίου προχώρησε σε μία "έξυπνη" κίνηση προσκαλώντας στον αγώνα της Πέμπτης όλους τους πρώην προέδρους των κίτρινων, ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρόμα, με έξοδα της ΠΑΕ. " Ευχαριστώ δημόσια τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης για την πρόσκληση, του ζήτησα λίγο χρόνο να το σκεφτώ, γιατί είναι δυνατές οι ημέρες αυτές, λόγω έκθεσης στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπορέσω να πάω. Αν δεν ήταν η έκθεση θα πήγαινα, γιατί πάνω απ' όλα μου έγινε επίσημη πρόταση από τον πρόεδρο. Πρέπει να υπάρχει μία δύναμη, όχι συνένωση πλευρών. Να μην υπάρχουν πλευρές. Ο Νικήτας Ματθαίου έκανε το πρώτο βήμα, ας ακολουθήσουν κι άλλοι ", δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis" ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Τσαρούχας, σχολιάζοντας την κίνηση του Ματθαίου. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι που δέχτηκαν σχετική πρόσκληση απάντησαν αρνητικά για διάφορους λόγους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK