Στην... υπομονή για Αραούχο

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν προκύπτει τίποτα οριστικό με την Λας Πάλμας όσον αφορά την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, ενώ παράλληλα τονίζεται ότι το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες. Ο Αργεντινός πάντως είναι "ζεστός" για επιστροφή το ίδιο και η Ένωση που κινείται προσεκτικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στην... υπομονή για Αραούχο

Η Λας Πάλμας έχει ως βασικότερο στόχο της να πουλήσει τον Σέρχιο Αραούχο και όχι να τον δανείσει εκ νέου. Στην ΑΕΚ δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, ψάχνοντας τους καταλληλότερους τρόπους ώστε να πετύχουν τη συμφωνία της επιστροφής του "Τσίνο" με την ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Από την Ισπανία προκύπτει ότι πράγματι η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι και το θέμα είναι εξαιρετικά "ζεστό" παρ' όλα αυτά τα πάντα θα κριθούν τη στιγμή που η Λας Πάλμας θα έχει έτοιμο να υπογράψει τον νέο της επιθετικό!

Ο Λοΐκ Ρεμί αποτελεί το νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Σέρχιο Αραούχο και σε περίπτωση που τον αποκτήσει τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες της Ένωσης να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον αγαπημένο παίκτη της "κιτρινόμαυρης" κερκίδας.

Σχετικά με την περίπτωση Ρεμί, εδώ είναι που μπερδεύονται κάπως τα πράγματα. Ο Γάλλος φορ της Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, ωστόσο η Λας Πάλμας δεν παίζει μόνη στο... κυνήγι της συγκεκριμένης περίπτωσης. Ο 30χρονος έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων όπως η Σουόνσι, η Νιούκαστλ, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και η Κάλιαρι.

Επίσης, ο Ρεμί δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Τσέλσι και τόσο η Λας Πάλμας όσο και η Κάλιαρι διαρρέεται πως θα κινηθούν για την απόκτησή του εφόσον καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τους "Μπλε" του Λονδίνου.

Πάντως, το συμπέρασμα είναι ότι η υπόθεση του Αραούχο και της ΑΕΚ θα τραβήξει μέχρι εκεί που θα κριθεί τελικά αν η Λας Πάλμας θα πάρει μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έναν επιθετικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK