Στήριξη σε Σπανό

Την πλήρη στήριξη του στον Δημήτρη Σπανό εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας και δήμαρχος Αρταίων, Παναγιώτης Οικονομίδης.  «Οσα χρόνια είμαι επικεφαλής της Αναγέννησης προπονητής στην ομάδα θα είναι ο Δημήτρης Σπανός.

Στήριξη σε Σπανό

Την πλήρη στήριξη του στον Δημήτρη Σπανό εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας και δήμαρχος Αρταίων, Παναγιώτης Οικονομίδης. «Οσα χρόνια είμαι επικεφαλής της Αναγέννησης προπονητής στην ομάδα θα είναι ο Δημήτρης Σπανός.

Πρόκειται για σωστό, σεμνό και δουλευτή άνθρωπο, που εργάζεται σκληρά είκοσι ώρες το εικοσιτετράωρο», τόνισε αποκλείοντας την περίπτωση να απομακρυνθεί ο έλληνας προπονητής από τον πάγκο της ομάδας. Ο κ. Οικονομίδης έκανε γνωστή και την αποδέσμευση των Κυριακίδη, Θόδη και Τρούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά αναγκαία και προέκυψε λόγω της αδιαφορίας που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, της μη σωστής συμπεριφοράς και ικανής απόδοσής τους».

Ο ισχυρός άνδρας της Αναγέννησης μίλησε και για την ενίσχυση που θα έχει η ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας γνωστή την επαφή που έχει με διάφορους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αγωνιστούν στην ομάδα. Στο μεταξύ, ο Ίβο Πάργκοφ αναμένεαι να μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ και να υποβληθεί αύριο σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς.

«Θα μας λείψει πολύ. Είναι ποδοσφαιριστής με ήθος», σχολίασε για τον Βούλγαρο επιθετικό ο Παναγιώτης Οικονομίδης, ο οποίος στην αναφορά του δεν λησμόνησε και τους φιλάθλους της Αναγέννησης. «Τους χρειαζόμαστε κοντά μας. Ηταν σημαντικό που στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό οι αποδοκιμασίες τους ήταν εντός λογικού πλαισίου. Δεν τράβηξαν το "σχοινί". Θέλουμε να είναι δίπλα μας στη δύσκολη μάχη που μας περιμένει την Κυριακή στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ», ολοκλήρωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK