Στηρίζει Μουρίνιο ο Λάμπαρτ, "Θα ανέβει ξανά"

Συναδελφική αλληλεγγύη του Λάμπαρντ προς τον πρώην προπονητή του στη Τσέλσι.

Στηρίζει Μουρίνιο ο Λάμπαρτ, "Θα ανέβει ξανά"

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επιμένει πως ο Μουρίνιο εξακολουθεί να είναι ο "Special One" και πως υπάρχει χώρος για αυτόν στο ποδόσφαιρο. ο Άγγλος προπονητής ισχυρίζεται πως αναμφίβολα ο ήδη πετυχημένος Μουρίνιο μπορεί να συνεχίσει να δίνει και να ανέβει ξανά ψηλά.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως ο Πορτογάλος προπονεί με βάση το δικό του στιλ και αυτό είναι που τον έκανε να πετύχει. "Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που είναι ο Χοσέ. Του έχει κερδίσει 30 τίτλους ή όσοι τέλος πάντων είναι. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πού θα παέι στη συνέχεια."

"Είδα όταν έχασε τη δουλειά του πρόσφατα πως ο κόσμος έλεγε ότι το ποσοστό νικών του είναι 38,2 στη Ρόμα, το οποίο είναι το χαμηλότερο που έχει κάνει ποτέ και γι' αυτό απολύθηκε. Φυσικά, έτσι ήταν. Ήταν στη Ρόμα - όχι στην Τσέλσι με μια ομάδα που θα πάρει 70% ποσοστό νικών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο καθένας έχει διαφορετικές προκλήσεις. Τους πήγε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, κερδίζει τον έναν από αυτούς και δεν κερδίζει τον επόμενο.

"Δεν ξέρω τι συνέβη στη Ρόμα, επειδή δεν παρακολουθώ πολλά ιταλικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Θα ήταν τεμπέλικο να πούμε ότι είναι σκληρός με τους παίκτες. Εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη ιστορία. Ξέρω ότι έχει αποβληθεί πολλές φορές, αλλά αυτό πάει πακέτο με τον Χοσέ.

"Δεν ξέρω πώς ήταν με τους παίκτες της Ρόμα. Είδα παίκτες την περασμένη εβδομάδα να τον ευχαριστούν και ξέρω ότι αυτό μπορεί να συμβεί και πάμε παρακάτω. Την ίδια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι έχει προσαρμοστεί γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος".

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Μουρίνιο: Η απίστευτη ειρωνεία με ομάδα της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK