Στηρίζει τους Αγγελόπουλους ο Μαρινάκης

Λίγες ημέρες μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στο μπάσκετ που έφερε γκρίνια στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για τη διοίκηση και φούντωσε σενάρια για διάδοχη κατάσταση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόθεση εμπλοκής με το τμήμα και έστειλε μήνυμα απόλυτης στήριξης στον Παναγιώτη και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στηρίζει τους Αγγελόπουλους ο Μαρινάκης
EUROKINISSI

Mέσω γραπτής δήλωσης στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκης κατέστησε σαφές πως δεν πρόθεση να εμπλακεί στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού διαλύοντας έτσι κάθε φήμη περί του αντιθέτου που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ώρα μετά την απώλεια του τίτλου από πλευράς "ερυθρολεύκων".

Παράλληλα δε έκανε λόγο για τα εκατομμύρια ευρώ που επενδύουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και έστειλε μήνυμα απόλυτης στήριξης στους διοικητικούς ηγέτες των "ερυθρολεύκων" στο τμήμα μπάσκετ.

ANΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ:

"Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο.

Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους.

Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.

Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του.

Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ