Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Γιουνάιτεντ ο Φαν Νίστελροϊ, αναμένεται η ανακοίνωση της επιστροφής του

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ εντοπίστηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της επιστροφής του στην ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του ως ποδοσφαιριστής.

FILE - PSV's head coach Ruud van Nistelrooy reacts before the Europa League soccer match between Arsenal and PSV at Emirates stadium in London, on Oct. 20, 2022. Van Nistelrooy resigned with only one match left to play this season because he did not feel enough support within the team, the Dutch club said Wednesday May 24, 2023. (AP Photo/Ian Walton, File)
(AP Photo/Ian Walton, File) AP

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη επιστροφή του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Ολλανδό τεχνικό να εντοπίζεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις της αγγλικής ομάδας στο Κάρινγκτον.

Ο πρώην προπονητής της Αϊντχόφεν έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο του Μάντσεστερ προκειμένου να ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο του Έρικ Τεν Χαχ. Πλέον, απομένει μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας του με την ομάδα, με την οποία θα επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους "Κόκκινους Διαβόλους" έπειτα από 18 χρόνια.

Να σημειωθεί πως πέρα από τον Φαν Νίστελροϊ, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφή και με τον Ρενέ Χάκε, τον προπονητή της Γκόου Αχέντ Ίνγκλις, ούτως ώστε να συμπεριληφθεί στην ομάδα των άμεσων συνεργατών του Τεν Χάχ, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης του Ολλανδού τεχνικού από την πλευρά του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK