Στο χειρουργείο ο Σουλογάνης

Iδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιώργου Σουλογάνη στην Κρήτη. Ο Ελληνας τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Καλλιθέας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Στο χειρουργείο ο Σουλογάνης
Iδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιώργου Σουλογάνη στην Κρήτη. Ο Ελληνας τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Καλλιθέας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρησηκαι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3 μήνες.

Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο της Καλλιθέας επικρατεί ικανοποίηση για το βαθμό που κατέκτησε η ομάδα στο Ηράκλειο και ο πρόεδρος Νίκος Σαλευρής απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Πλέον, ο αθηναϊκός σύλλογος έχει την ευκαιρία να ανέβει και άλλο βαθμολογικά αφού στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής υποδέχεται στο «Ελ Πάσο» τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Από τον εν λόγω παιχνίδι, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπελεγρίνης και Γκεοργκίεφ αλλά θα επανέλθει ο Ζαν Μαρί Σιλά που εξέτισε την ποινή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK