Στο μάτι της Μπάγερν στόπερ που δεν έπιασε στην Παρί και κάνει "παπάδες" στην Αγγλία

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας βάζοντας στο κάδρο και τις φαινομενικά φθηνότερες λύσεις.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το πολυεργαλείο της Γουέστ Χαμ, Τίλο Κέρερ φέρεται να απασχολεί την Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γερμανία. Οι Βαυαροί αναζητούν κεντρικό αμυντικό εναγωνίως έχοντας πλευρίσει ως πρώτο στόχο τον Αραούχο της Μπαρτσελόνα.

Καθώς η υπόθεση του Ουρουγουανού θα πάει ψηλά οικονομικά εννοείται πως ο Τόμας Τούχελ κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Μία τέτοια κατεύθυνση αφορά και τον 27χρονο αμυντικό των Σφυριών ο οποίος διανύει καλή σεζόν στην Αγγλία και βάσει το ρεπορτάζ άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στο κορυφαία επίπεδο στην πατρίδα του.

Ο Κέρερ όταν ξεπετάχτηκε από την Σάλκε εξαργύρωσε ό,τι έχει έχτισε γύρω από τ' όνομά του έως τότε με μία μεγάλη μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι ειχαν πληρώσει τότε τους Βασιλικούς Μπλε 37.000.000 ευρώ χωρίς ωστόσο ο παίκτης να κολλήσει με την ομάδα και να αποχωρήσει το '22 για να παίξει στο Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK