Στο νέο σπίτι του Κουτίνιο... ντρέπεσαι να μπεις

Αφού τραυματίστηκε πριν καν υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, του σήκωσαν το αυτοκίνητο και του έκλεψαν το διαμέρισμα, ο Φιλίπε Κουτίνιο κάνει νέα αρχή σε... φτωχικό σπίτι με όλες τις ανέσεις για έναν συμπαίκτη του... Λιονέλ Μέσι (VIDEO).

Στο νέο σπίτι του Κουτίνιο... ντρέπεσαι να μπεις

Το 2018 δεν μπήκε καλά για τον Φιλίπε Κουτίνιο. Μπορεί να έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και να υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, όμως η αρχή ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Αρχικά τραυματίστηκε και γι' αυτό καθυστέρησε να κάνει το ντεμπούτο του.

Στη συνέχεια είδε το γερανό δημοτικής Αστυνομίας να του σηκώνει το αυτοκίνητο για παράνομο παρκάρισμα σε δρόμο της Βαρκελώνης, ενώ στη συνέχεια ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα του, ενώ βρισκόταν εκτός!

Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, επηρέασαν την ψυχολογία του και αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή. Βρήκε νέο σπίτι και μάλιστα το... παρουσίασε σε γνωστή εκπομπή της Βραζιλίας που ασχολείται με σελέμπριτι.

Στο... τσαρδί του Κουτίνιο θα βρεις πισίνες, τραπέζι για πινγκ πονγκ, αίθουσα για να βλέπει ταινίες, μεγάλα σαλόνια, μπάνια, κρεβατοκάμαρες και φυσικά ένα τεράστιο κήπο.

Φυσικά δεν μένει μόνος σε αυτό το... παλάτι, αλλά έχει κοντά τη σύζυγο του, την κόρη τους και δυο ξαδέρφια που πήγαν στην Ισπανία για να τον επισκεφτούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK