Στο περιθώριο ο Ιακουίντα από την Ουντινέζε

Στο περιθώριο ο Ιακουίντα από την Ουντινέζε
Ο δήμιος του Παναθηναϊκού και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του ιταλικού πρωταθλήματος θα είναι σε καραντίνα. Ο λόγος για τον Βιντσέντζο Ιακουίντα, ο οποίος δεν θα είναι στην αποστολή της Ουντινέζε για τον αγώνα με την Γιουβέντους, αφού αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ιταλικό σύλλογο.

"Αναφερόμενος στην περίπτωση του Ιακουίντα θα ήθελα να τονίσωότι είναι ένας από τους παίκτες μας που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ατομική διάκριση και λιγότερο για την ομάδα. Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, λειτουργώντας με γνώμονα το καλό της ομάδας, ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, αλλά αυτός αρνείται να το κάνει. Ο Βιντσέντζο Ιακουίντα είναι από σήμερα εκτός πλάνων της ομάδας σε ένδειξη σεβασμού προς τους άλλους παίκτες και γι' αυτό τον λόγο επιτρέπουμε σε άλλους παίκτες να πρωταγωνιστήσουν", τόνισε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πιέτρο Λεονάρντι.

Την θέση του Ιακουίντα, στον αγώνα με την Γιουβέντους, αναμένεται να πάρει ο Ντι Μικέλε, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες επαφές με τον παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK