Στο Ρέντη ο... Βράνιες της ΑΕΚ!

Τι δουλειά είχε ο Βόσνιος αμυντικός του "Δικεφάλου" στο... προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού; Για ποιο λόγο ο Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές "μίλησαν" μαζί του; Το Contra.gr περιγράφει όλα όσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση των “ερυθρολεύκων” ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

“Ξεχάστε την ΑΕΚ, μπροστά μας έχουμε μόνο τον ΠΑΣ Γιάννινα και τίποτε άλλο. Ας πάρουμε πρώτα το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ και τρεις μέρες αργότερα να πάμε στο ΟΑΚΑ ως πρωταθλητές να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου”, ήταν ορισμένα από τα λόγια του Λεμονή λίγες ώρες μετά το 1-2 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη...

Θα περίμενε κανείς λοιπόν ότι στην πρώτη προπόνηση που έγινε Δευτέρα του Πάσχα (17/4) ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είχε μπόλικη συζήτηση γύρω από τον “Άγιαξ της Ηπείρου” και το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να “κλειδώσει” και μαθηματικά το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 44ο συνολικά στην ιστορία του.

Αμ δε... Το “μενού” στο Ρέντη είχε και ολίγον από... κιτρινόμαυρο άρωμα. Η ΑΕΚ δεν ξέφυγε από τις συζητήσεις τελικά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον... Βράνιες!

Ο Βόσνιος αμυντικός έδωσε το “παρών” στο... Ρέντη! Όχι ο ίδιος αυτοπροσώπως, αλλά "συμμετείχε"σε μία συζήτησηανάμεσα σε προπονητικό τιμ και παίκτες.

Αφορμή στάθηκαν κάποια ποσταρίσματα του Βράνιες στα social media πριν από δύο-τρεις μέρες με αποδέκτη τον Σεμπά. Σεμία φωτογραφίαφαινόταν λες και τον παρηγορούσε, γράφοντας στη λεζάντα “Μην κλαις μικρέ μου”. Είχε ανεβάσει μερικές ώρες αργότερα και μία άλλη φωτογραφία, στην οποία είχε κάνει ένα μοντάζ και είχε βάλει τη δική του φωτογραφία στο κεφάλι ενός πατέρα που κρατούσε στους ώμους το παιδί του. Στο κεφάλι του παιδιού είχε τον... Σεμπά.

Γενικότερα ήταν δύο ποσταρίσματα που σχολιάστηκαν στο Ρέντη. Και σχολιάστηκαν όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον ίδιο τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος θέλησε με αφορμή τα ποσταρίσματα του Βράνιεςνα δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι τους παρουσιάζεται την παραπάνω Τετάρτη (26/4) μία ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή και εν συνεχεία να κάνουν εκείνοι τη δική τους πλάκα στα social media με αποδέκτη τον Βόσνιο αμυντικό της ΑΕΚ... Με λίγα λόγια προσπάθησε να τους βρει ένα έξτρα κίνητρο ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK