Στον αέρα η μεταγραφή του Γκιράσι στην Ντόρτμουντ λόγω προβλήματος στις ιατρικές εξετάσεις

Μία απρόσμενη εξέλιξη κατά την διάρκεια των εξετάσεων του Σερού Γκιρασί προκάλεσε κώλυμα στη διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην Ντόρτμουντ, η οποία ενημέρωσε πως εντοπίστηκε πρόβλημα τραυματισμού στον παίκτη.

Στον αέρα η μεταγραφή του Γκιράσι στην Ντόρτμουντ λόγω προβλήματος στις ιατρικές εξετάσεις
Ο Σερχού Γκιρασί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης AP

Η μεταγραφή του Σερού Γκιράσι στη Ντόρτμουντ τίθεται εν αμφιβόλω, με την γερμανική ομάδα να εντοπίζει σε εκείνον ένα πρόβλημα τραυματισμού κατά την διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, εξέλιξη που αναστέλλει σε πρώτο στάδιο τη μεταγραφή του 28χρονου επιθετικού.

Ο Γκιρασί επρόκειτο να ενταχθεί στην Ντόρτμουντ από τη Στουτγκάρδη, με τις δύο ομάδες να είχαν ήδη δώσει τα χέρια για την μεταγραφή, ωστόσο κατά την διάρκεια των εξετάσεων έγινε αντιληπτός ο τραυματισμός του, γεγονός που οδήγησε την ομάδα στην απόφαση να "παγώσει" τη μεταγραφή, καθώς και να ενημερώσει πως πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω έρευνα για το περιστατικό.

Στην ανακοίνωσή της η Ντόρτμουντ ανέφερε: "Κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης του Σερού Γκιρασί, ανακαλύφθηκε ένας τραυματισμός που απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση".

Από τον σύλλογο δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση για την εξέλιξη της μεταγραφής, ενώ επίσης δεν έχει αναφερθεί ακόμη ποιος είναι ακριβώς ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK