Στον ανακριτή ο Κομπότης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, πέρασε το πρωί της Παρασκευής (3/4) από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, στη δεύτερη ημέρα των απολογιών για την "εγκληματική οργάνωση" στο ποδόσφαιρο.

Στον ανακριτή ο Κομπότης

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασε το πρωί της Παρασκευής (3/4), ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται με την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο".

Βγαίνοντας από το κτίριο, ο ισχυρός άνδρας της βοιωτικής ομάδας δήλωσε ότι η παρουσία του εκεί οφείλεται σε μία δήλωση του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα: "Δεν κατηγορούμαι για την εγκληματική οργάνωση, αλλά για μία δήλωση που είχε κάνει ο Κωστούλας μετά από αγώνα των δύο μας ομάδων. Ζήτησα και πήρα προθεσμία".

Θυμίζουμε ότι από το πρωί της Τετάρτης (2/4) ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" που φέρεται να λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και για άλλα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Η απολογία γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε δια νομικού εκπροσώπου, εφόσον υπάρχει σοβαρό κώλυμα. Να σημειώσουμε πως οι πρώτοι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία 20 ημερών με σκοπό να μελετήσουν τη δικογραφία και να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο ανακριτής περιμένει εντός και της Παρασκευής (3/4) κι άλλα πρόσωπα, σε κάποια εκ των οποίων ασκήθηκαν νέες ποινικές διώξεις από τον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, Αριστείδη Κορέα, και έχουν προστεθεί στη δικογραφία, έπειτα από καταθέσεις που πήρε από μάρτυρες.

Οι τελευταίοι κατηγορούμενοι αναμένεται να κληθούν σε απολογία και να λάβουν τη δικογραφία που περιλαμβάνει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν μετά από το Πάσχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK