Στροφή στο εξωτερικό

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η τρέχουσα για το θέμα της κάλυψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Κερδίζει πόντους η επιλογή εξωτερικού.

Στροφή στο εξωτερικό
INTIME SPORTS

Οι διοικούντες την Ένωση έκαναν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας επαφή τόσο με τον Βασίλη Τσιάρτα, όσο και με τον Τόνι Σαβέβσκι. Ο Τσιάρτας έδειχνε να είναι το φαβορί, ωστόσο με την πάροδο των ημερών, φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει ο... γάμος.

Στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος εδώ και μερικές μέρες και σε περιπτώσεις από το εξωτερικό προσπαθώντας να ξεχωρίσουν αυτές οι οποίες θα έχουν έτοιμη ατζέντα, κυρίως για να προχωρήσει η ομάδα στην ενίσχυση σε θέσεις που το έχει ανάγκη.

Περισσότερα πράγματα για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο το ενδεχόμενο της επιλογής τεχνικού διευθυντή από το εξωτερικό συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, πλέον.

Ερωτηματικό ο γυμναστής

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Αντώνη Κέζου, στην ΑΕΚ δημιουργήθηκε θέμα και με τους γυμναστές. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Κύπριος γυμναστής ήταν μαζί με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και το θέμα που γεννάται είναι το κατά πόσο η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου γυμναστή ή αν θα πορευτεί μόνο με τον Μπουρουτζίκα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ένωση δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν άλλο γυμναστή, στο θέμα υπάρχει στασιμότητα, ωστόσο τα πάντα είναι ρευστά, αν συνυπολογίσει κανείς ότι η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μπουρουτζίκα την περασμένη αγωνιστική σεζόν είχε –αρχικά- καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Η οριστική απόφαση και σε αυτό το θέμα αναμένεται να παρθεί αρκετά σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK