Συγχαρητήρια και δέσμευση για πληρωμές

Η εξαιρετική εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή για τον ΟΦΗ περιελάμβανε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων η πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο εν λόγω απολογισμός έχει σκορπίσει ικανοποίηση και συγκρατημένο ενθουσιασμό για το μέλλον. Για το λόγο αυτό και τη Δευτέρα (23/1) μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ είχαν συνάντηση με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους συνεχάρησαν για τις επιτυχίες τους.

Συγχαρητήρια και δέσμευση για πληρωμές

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Βασίλης Ξημέρης, Αντώνης Κουτάντος, Σήφης Κορωνάκης και Γιώργος Χναράκης, αρχικά συναντήθηκαν με τον Νίκο Αναστόπουλο ακούγοντας τις απόψεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΟΦΗ εισηγήθηκε την απομάκρυνση των Ερόλ Μπουλούτ και Γενάδιου Ξενοδόχωφ, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις λύσης των συμβολαίων τους.

Κατόπιν οι κ.κ. Ξημέρης, Κουτάντος, Κορωνάκης και Χναράκης είχαν συνάντηση και με τους αρχηγούς της ομάδας, Μηνά Πίτσο, Γιώργο Γεωργίου, Πολυχρόνη Βεζυρίδη και Λεωνίδα Καμπάνταη, παρόντος και του Αναστόπουλου. Οι διοικούντες τον ΟΦΗ έδωσαν συγχαρητήρια και στους παίκτες, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα οικονομικά θέματα που απασχολούν την κρητική ομάδα και τις κινήσεις που κάνουν, προκειμένου να τα διευθετήσουν.

Δεσμεύτηκαν μάλιστα ότι εντός της Τρίτης (24/1) θα μπουν στους λογαριασμούς όλων των παικτών χρήματα έναντι των οφειλών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, με αποθεραπεία για τους βασικούς στο ματς με το Λεβαδειακό και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη στο "Γεντί Κουλέ". Και τη Δευτέρα ο Γιώργος Γεωργίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που έχει στο γόνατο και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους "ακρίτες".

Την Τρίτη ο Αναστόπουλος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK