Συγγνώμη από τον κόσμο η ΠΑΕ

Ανακοίνωση με αιχμές για την αποκεντρωμένη διοίκηση Ηρακλείου για το μη άνοιγμα των θυρών 9 και 8Α στο παιχνίδι με την Καλλονή, εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία ζητά συγγνώμη από τον κόσμο.

Συγγνώμη από τον κόσμο η ΠΑΕ

Η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να ζητήσει συγνώμη για την σημερινή ταλαιπωρία των φιλάθλων από το ξαφνικό και αναίτιο κλείσιμο των θυρών 9 και 8 λόγω των εργασιών που γίνονται για την συντήρηση των σκέπαστρων.

Η απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης μας κοινοποιήθηκε χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Και παρά το γεγονός ότι μετά από ενέργειες των διοικούντων την ΠΑΕ επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς για άνοιγμα τουλάχιστον της 8Α προκειμένου να φιλοξενηθούν έστω οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (όπως γνωστοποιήσαμε με προγενέστερη ανακοίνωση), δεν επιτεύχθηκε ούτε αυτό, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έστειλε ποτέ υπογεγραμμένη την νεότερη απόφαση της στην αστυνομία που είχε επιφορτιστεί με την τήρηση των μέτρων τάξης.

Η στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά τα οποία ελπίζουμε σύντονα να μας απαντηθούν με τεκμηρίωση και όχι με την γνωστή διαδικασία μπαλάκι των ευθυνών''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ