"Συγγνώμη" με... καρφιά από τον Ντάνι Άλβες στον Μπαλοτέλι

Δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα τα όσα "βαριά" είπε ο Μπαλοτέλι στον Ντάνι Άλβες, σχετικά με τον χαμό του Νταβίντε Αστόρι, καθώς όπως έχει αποδείξει ο Βραζιλιάνος και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, δεν φοβάται να εκφράσει δημόσια την γνώμη του (PHOTO).

"Συγγνώμη" με... καρφιά από τον Ντάνι Άλβες στον Μπαλοτέλι
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα προσπάθησε ο Ντάνι Άλβες ο οποίος σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν με τα λεγόμενα του, αλλά πολλοί περισσότεροι ήταν αυτοί που θεώρησαν... κυνική την στάση του.

Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος με τοποθέτησή του, χαρακτήρισε "βλακείες" τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μπακ για τον αδικοχαμένο φίλο του.

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ: " "Δεν ενοχλήθηκα από τον θάνατό του, δεν τον γνώριζα καλά. Πιστεύω ότι έκανε ότι έπρεπε να κάνει σε έναν χαοτικό κόσμο και τώρα είναι σε καλύτερο.

Στον κόσμο όμως κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες μικρά παιδιά από την πείνα που δεν λαμβάνουν την αντίστοιχη προσοχή. Κι όμως είναι κι αυτά σημαντικά.

Όλοι αργά ή γρήγορα θα πεθάνουμε γιατί είμαστε περαστικοί. Σίγουρα έχουμε στεναχώρια, όχι όμως όπως οι δικοί του άνθρωποι."

Η επίσημη απάντηση - απολογία του Άλβες, ήρθε μέσω ανάρτησης του στο Twitter ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει και τα... "καρφάκια" του.

Συγκεκριμένα το ποστ του ανέφερε: "Αν τα όσα είπε ο "Μπαλοτελίνιο" έχουν λεχθεί, ζητώ συγγνώμη, καθώς δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω τον οποιονδήποτε. Ζω σε έναν κόσμο στον οποίο πρέπει να είμαστε υποκριτές για να ικανοποιήσουμε τους άλλους. Νιώθω στεναχωρημένος που προσέβαλα κάποιον. Συγγνώμη και πάλι".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK