Συγκλονιστικός προπονητής ώθησε τους παίκτες του σε 6άρα!

Ό,τι και να πεις για να περιγράψεις τη μεταδοτικότητα αυτού του προπονητή είναι λίγο. Δείτε πώς επηρέασε τους ποδοσφαιριστές με την ομιλία του και τους οδήγησε σε εμφατική νίκη με 6-0!

Συγκλονιστικός προπονητής ώθησε τους παίκτες του σε 6άρα!

H Αρμίνια Μπίλεφελντ βρισκόταν με την... πλάτη στον τοίχο και ήθελε νίκη κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο βοηθός προπονητή της γερμαντικής ομάδας, ονόματι Κάρστερ Ρουμπ, με μια συγκλονιστική ομιλία ωθησε τους ποδοσφαιριστές να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιβληθούν ολοκληρωτικά των αντιπάλων τους, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0!

«25.000 άνθρωποι είναι εκεί έξω και περιμένουν από εσάς να εκραγείτε. 25.000! Προσεύχονται στον Θεό να τα δώσετε όλα, να τους δώσετε χαρά. Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Όταν γυρίσετε σπίτι μπορείτε να το ξεχάσετε. Με τη βοήθεια των γυναικών, των συντρόφων σας, των παιδιών σας. Όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Και θα είναι είναι πάντα δίπλα σας, κάθε μέρα σας περιμένουν στο σπίτι. Όμως απόψε είναι στις κερκίδες και προσεύχονται στον Θεό να τα καταφέρετε. Για αυτό το τραβάμε με κάμερα αυτό που συμβαίνει τώρα, για να μπορέσετε να το στείλετε στις γυναίκες σας πριν το παιχνίδι. Τώρα θέλω να μου υποσχεθείτε ότι θα τα δώσετε όλα για τις οικογένειές σας. Σε ολόκληρο το 90λεπτο! Για την οικογένειά σας, για τα παιδιά σας. Θα βγείτε εκεί έξω και θα δουλέψετε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα νικήσουμε σήμερα, μπορείτε να μου το υποσχεθείτε αυτό; ΝΑΙ...», τους είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε την επική ομιλία του σε VIDEO:

24MEDIA NETWORK