Συγκλονίζει το ποστ του Κιάσσου για τον Γκέραρντ

Ο Κώστας Κιάσσος συγκινεί με το μήνυμα του για τον Ευγένιο Γκέραρντ που βρέθηκε, αν και σε δύσκολη κατάσταση, στο "γεντί κουλέ" για να δει από κοντά τον ΟΦΗ. "Σε έχουν ξεχάσει όλοι όμως εσύ δεν ξεχνάς, είσαι ο καλύτερος από όλους, γκεραρτάκι μου", γράφει μεταξύ άλλων.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
kiassos EUROKINISSI SPORTS

Στα 41 του χρόνια ο Κώστας Κιάσσος συνεχίζει το ποδόσφαιρο στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ. Εκεί ξεκίνησε, εκεί θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

Φυσικά τα πρώτα του βήματα έκανε υπό τις οδηγίες του Ευγένιου Γκέραρντ και δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί όταν τον είδε στο γήπεδο το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Το μήνυμα του στο facebook ραγίζει καρδιές:

"Για εμάς όλους δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, ήσουν και εσύ εκεί μαζι μας mister, σήμερα έκανες πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά και πολλά Μάτια να βουρκώνουν, κάποτε είχες άλλη θέση μέσα στο σπίτι σου και όχι αυτήν που ήσουν σήμερα, τα μάτια σου από κοντά είναι όπως τότε που με έφερες μικρό παιδάκι μαζι σου, μου έδωσες τα πάντα μέσα κ έξω από το γήπεδο όσο σκληρός και αν ήσουν μαζί μου αλλά πάντα γιατί με πίστευες και μόνο για το καλο μου, αμέτρητες ομιλίες στο γραφείο, πολλές επισκέψεις σπίτι, πίεση μεγάλη, φωνές τιμωρίες, για όλα αυτά έχω να σου πω ένα πράγμα θα είμαι ευγνώμων για πάντα, μόνο καλό μου βγήκε σε αγαπάω και αυτό δεν αλλάζει, σε έχουν ξεχάσει όλοι όμως εσύ δεν ξεχνάς, είσαι ο καλύτερος από όλους, γκεραρτακι μου!"

24MEDIA NETWORK