Σύγκρουση των Λίβερπουλ-Σίτι μεταγραφικά για ένα αστέρι, τον απωθεί η παρακμή και περιμένει να κάνει το επόμενο βήμα

Η ομάδα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θυμίζει γίγαντα με πήλινα πόδια και εύλογα το "ρετιρέ "της Premier League έχει πάρει θέσεις μάχης.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left with Manchester City's manager Pep Guardiola arrive in the technical area prior to the start of the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Όταν μία ομάδα καταρρέει αγωνιστικά προκύπτουν πολλές συνέπειες. Μία από αυτές είναι η πιθανή αποσύνθεση του ρόστερ λόγω δυσαρέσκειας και έλλειψης προοπτικής.

Έτσι λοιπόν και η Μπάγερν Μονάχου ίσως κληθεί να βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα διότι ο αντίκτυπος της φετινής αποτυχίας ήταν τεράστιος και δυσβάσταχτος για την ομάδα που είχε συνηθίσει να βρίσκεται πάντα στον αφρό. Ένας παίκτης της ενδέχεται να θέσει ζήτημα πώλησης, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το 2026.

Ο Μουσιάλα έχει πολύ καλή φήμη προς τα έξω και δίχως αμφιβολία αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη λόγω του ταλέντου του και την νεαρής ηλικίας του. Υπάρχει για εκείνον η πεποίθηση μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται πως θα είναι διαθέσιμος προς παραχώρηση είτε φέτος το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Ο 21χρονος Θέλει εγγυήσεις για την ικανότητα της ομάδας του να είναι ανταγωνιστική, καθώς η εμπιστοσύνη φέρεται να έχει χαθεί μετά την επέλαση της φετινής Λεβερκούζεν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και το επιτελείο του είναι μεγάλοι θαυμαστές του διεθνούς Γερμανού και θα ήθελαν πολύ να τον προσελκύσουν στο Έτιχαντ, ενώ φαίνεται πως έχουν και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Πιστεύεται ότι η απόκτηση του Μουσιάλα απαιτεί ένα ποσό της τάξης των 85 περίπου εκατομμυρίων λιρών.

Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Λίβερπουλ, χωρίς όμως αυτό να έχει "κλειδώσει" μέχρι στιγμής. Η ομάδα από ότι φαίνεται έχει βρει τον επόμενο προπονητής της στο πρόσωπο του Αμορίμ, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός μέχρι να μετακινηθεί επισήμως στον σύλλογο.

Ενδεικτικά, τη φετινή σεζόν, ο Μουσιάλα έχει πετύχει 12 γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε πετύχει 16 γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αφαίρεση πόντων, 3 ομάδες συνολικά έχουν δεχθεί ποινές, αλλά μία ακόμα υπόθεση τρέχει (;)

Αποκάλυψη για Μέσι: Του είχε γίνει πρόταση από Άρσεναλ μαζί με έναν άλλο μελλοντικό σταρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK