Συμφωνία Βλαχοδήμου με Γιουνάιτεντ, το ποσό που πρέπει να πάρει η Μπενφίκα

Σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028 έχει έρθει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos applauds during the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Benfica and Galatasaray at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 21, 2019. The game ended in a 0-0 draw and Benfica advances after winning the first leg 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ανατροπή με το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Έλληνας τερματοφύλακας φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Ο γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος τονίζει πως η Μπενφίκα ζητά για τον διεθνή γκολκίπερ περίπου 15.000.000 ευρώ , με την Γιουνάιτεντ ακόμα να μην έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως οι 'Κόκκινοι διάβολοι" φέρεται να έχουν συμφωνήσει και με τον Αλτάι Μπαγιντίρ της Φενέρμπαχτσε, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να τον θέλουν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πάντως, ο Βλαχοδήμος αρέσει στον Τεν Χαχ, με τον Ολλανδό προπονητή μάλιστα να θεωρεί πως θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Αντρέ Ονανά και πλέον καλείται να αποφασίσει ποια από τις δύο περιπτώσεις θα προχωρήσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αντσελότι έστειλε σαφές μήνυμα εν όψει των τελευταίων ημερών των μεταγραφών

Ενθουσίασε στο Μουντιάλ, πήρε άμεσα μεταγραφή και τώρα ετοιμάζεται να αλλάξει πάλι προορισμό

Παρί, μεταγραφές: Πρότεινε παικταρά στην Άιντραχτ για τον Κόλο Μουανί

News 24/7

24MEDIA NETWORK