Δείτε δωρεάν αγώνες ποδοσφαιριστού στο Facebook!

Το ποδόσφαιρο στην Αμερική εξελίσσεται συνεχώς, είτε όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτό είτε ως διοργάνωση. Το MLS συνεχίζει να είναι καινοτόμο και με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (10/3) έκανε γνωστή τη συνεργασία του με το Facebook για τη μετάδοση αγώνων!

New York City FC's Andrea Pirlo, left, of Italy, battles for position against Orlando City SC's Kaka, of Brazil, during the second half of an MLS soccer game at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow)
New York City FC's Andrea Pirlo, left, of Italy, battles for position against Orlando City SC's Kaka, of Brazil, during the second half of an MLS soccer game at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow) AP

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Αμερική μπαίνει σε νέα εποχή! Την Παρασκευή (10/3) το MLS και το αθλητικό μέσο Univision Deportes ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με το Facebook προκειμένου το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να δείχνει σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες πρωταθλήματος. Μέρος της συμφωνίας περιλαμβάνει κι άλλη διαδικτυακή... επέκταση της αμερικανικής λίγκας προκειμένου να προσφέρει στους φανς περισσότερο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Τουλάχιστον 22 παιχνίδια θα μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν του MLS, μέσω της Univision Deportes (η οποία έχει αναλάβει την ισπανική κάλυψη των αγώνων), τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Αμερική και στα αγγλικά μέσω της επίσημης σελίδας του αθλητικού μέσου. Τα ζωντανά παιχνίδια, θα προσφέρονται και για τηλεθέαση μέσω κινητών συσκευών, ενώ θα υπάρχει ειδική για το Facebook κριτική των αγώνων, γραφήματα, καθώς και ειδική πλατφόρμα που θα δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ανταλλάζουν απόψεις με τους δημοσιογράφους.

Το πρώτο παιχνίδι που πρόκειται να είναι διαθέσιμο και μέσω Facebook θα είναι το παιχνίδι της Σικάγο Φάιρ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στις 18 Μαρτίου. Επίσης, το MLS θα προσφέρει και 40 αποκλειστικές ζωντανές καλύψεις αγώνα τη μέρα την αγώνων, που θα περιλαμβάνει highlights και ανάλυση των παιχνιδιών.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην άλλη μεριά του Ατλαντικού μπορεί να χρειάζεται ακόμα δουλειά στην ποιότητα του πρωταθλήματος, αλλά παίρνει άριστα στο μάρκετινγκ.

Photo Credits: AP Photo / Jason DeCrow

News 24/7

24MEDIA NETWORK