Συμπαίκτες Ρομπέρτο και Μπεργκ...

Ο Ρομπέρτο δεν είναι... ευτυχισμένος στην Εσπανιόλ. Ποιος μπορεί να τον γλιτώσει; Αυτός που τον έφερε και στον Ολυμπιακό, ο "προπονητής του μήνα" στην Πριμέρα, Μίτσελ. Τι έγραψε η (αγαπημένη του Ισπανού τεχνικού) "Αs", το “βέτο” του για τον 31χρονο κίπερ και η επιμονή του για Μπεργκ.

Συμπαίκτες Ρομπέρτο και Μπεργκ...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δύο σεζόν ήταν μαζί στον Ολυμπιακό και μοιράστηκαν ουκ ολίγες στιγμές. Άλλωστε ο Μίτσελ ήταν εκείνος που έφερε τον Ρομπέρτο στους "ερυθρόλευκους" κι αυτός μαζί του έκανε τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα του. Ο πρώτος αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού το 2015, ενώ ο δεύτερος, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει τη χώρα μας και να επιστρέψει στην Ισπανία, περισσότερο για οικογενειακούς λόγους.

Η Εσπανιόλ που ήταν ο επόμενος προορισμός του 31χρονου πορτιέρε δεν αποδείχτηκε ιδανική επιλογή, αφού οι μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, ανάγκασαν τον σύλλογο να αποκτήσουν τον Ντιέγκο Λόπεθ και να μπει ο Ρομπέρτο στο περιθώριο. Απ' ότι φαίνεται όμως, αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί και του χρόνου.

Ρεπορτάζ της "AS" αναφέρει πως ένα από τα βασικά κομμάτια του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου για τη Μάλαγα του Μίτσελ, αποτελεί η θέση του τερματοφύλακα. Και η ισπανική ομάδα έχει βρει τον ιδανικό υποψήφιο που δεν είναι άλλος από τον Ρομπέρτο Χιμένεθ!

Συμπαίκτες Ρομπέρτο και Μπεργκ...

Ο Μίτσελ ήταν εκείνος που εισηγήθηκε - εγγυήθηκε για τον Ισπανό πορτιέρε στον Ολυμπιακό το 2013 (αρχικά ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και δε φαίνεται να ξεχνάει τον συμπατριώτη του. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Ρομπέρτο έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Εσπανιόλ, αλλά ήδη από τα μέσα της τρέχουσας σεζόν ζητούσε να φύγει, θέλοντας να βρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Και η Εσπανιόλ φαίνεται ήδη να σκέφτεται το μέλλον της χωρίς Ρομπέρτο, με τον Βάσκο Γκόρκα Ιραϊθόθ να είναι προ των πυλών της ομάδας της Βαρκελώνης, κάτι που ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο στη πώληση του πρώην "ερυθρόλευκου".

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, υπάρχουν ακόμα οικονομικές διαφορές με την Μάλαγα, αλλά πηγές της "AS" θεωρούν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ρομπέρτο να σμίξει με τον παλιό του προπονητή, ο οποίος κατάφερε και πήρε το βραβείο του "κόουτς του μήνα" από τη La Liga. Με τον Μίτσελ να νιώθει πλέον πολύ ισχυρός στην ομάδα της Ανδαλουσίας, η πιάτσα των agent...μιλάει για βέτο από πλευράς του για την αγορά Ρομπέρτο.

Για τους γνώστες άλλωστε δεν είναι τυχαία η ... εκτίμηση της "As" πως στο τέλος θα βρεθεί η "χρυσή" τομή μεταξύ Εσπανιόλ - Μάλαγα για Ρομπέρτο. Βλέπετε η "Αs" έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τον Μίτσελ...

Με δεδομένο πως ο Μίτσελ πιέζει την διοίκηση της Μάλαγα για την αγορά και του Μάρκους Μπέργκ από τον Παναθηναϊκό (τον ήθελε διακαώς και στην Μαρσέιγ), υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού μαζί με τον νυν αρχηγό του Παναθηναϊκού από την νέα σεζόν στους "γαύρους" της Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK