Συμπαίκτης με σταρ της Τσέλσι ο Φορτούνης;

Διαβάστε με ποιον άσο της Τσέλσι μπορεί να γίνει συμπαίκτης το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κώστας Φορτούνης. Το διπλό ταξίδι σε Αθήνα - Λονδίνο, οι επαφές σε επίπεδο κορυφής με τους "Μπλε" και τα 10.000.000€ που κοστολογούν τον Έλληνα μέσο του Ολυμπιακού.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
fortounis eziakup EUROKINISSI SPORTS

Δυο δημοσιεύματα με πολλές ομοιότητες έκαναν την εμφάνιση τους πρόσφατα στα τουρκικά ΜΜΕ και αφορούν τόσο τον Κώστα Φορτούνη, όσο και γνωστό Ισπανό αστέρα της Τσέλσι.

Η Μπεσίκτας, που κάνει σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια, έχει βάλει στο μάτι της τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και μάλιστα στους αγώνες του Ολυμπιακού έχουν βρεθεί αρκετές φορές άνθρωποι των Τούρκων για να τον δουν από κοντά ( τη μία ο προπονητής της Μπεσίκτας, Γιουνές).

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, είναι πραγματικό και μάλιστα το ποσό που ακούγεται πως θα ζητήσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Τούρκους, ξεκινάει από τα 10.000.000€. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας Φικρέτ Ορμάν ταξίδεψε στο Λονδίνο, θέλοντας να προχωρήσει μία μεταγραφή... βόμβα.

ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΤΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aksam, ο Φικρέτ Ορμάν βρίσκεται σε ανοιχτές συζητήσεις τόσο με την Τσέλσι όσο και τον Σεσκ Φάμπρεγας για να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τη μεταγραφή του!

Ο 29άχρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους Μπλε, όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε, οπότε δεν θα έλεγαν όχι σε μία συμφέρουσα πρόταση.

Δυο είναι λοιπόν τα σενάρια. Είτε Φορτούνης - Φάμπρεγας μπορούν να γίνουν συμπαίκτες στην Μπεσίκτας, είτε θα... μονομαχήσουν μέχρι το τέλος της περιόδου για μία θέση στο ρόστερ της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK