Σύμπραξη Μπάρτσα - Μπιλ Γκέιτς κατά της πολυομελίτιδας!

Όταν οι τεράστιοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν μπορεί παρά να δημιουργείται ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα. Κι όταν μιλάμε για ένα στόχο όπως η εξαφάνιση της πολυομελίτιδας, τότε ο Μπιλ Γκέτις και η Μπαρτσελόνα ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Σύμπραξη Μπάρτσα - Μπιλ Γκέιτς κατά της πολυομελίτιδας!

Το ίδρυμα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς σύναψαν συνεργασία με τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Αμερικανό μεγιστάνα να εξηγεί στο σημείωμά του πως ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να πολεμήσει την ασθένεια, και κατάλαβε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. " Ελπίζουμε πως μαζί μπορούμε να στρέψουμε την παγκόσμια προσοχή στην παροχή των εμβολίων προκειμένου να σταματήσει η πολυομελίτιδα. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο παρελθόν σε κοινωνικά θέματα και ένα απίστευτα μεγάλο εύρος οπαδών στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε πως από τη στιγμή που θα μάθουν περισσότερα για την καταπολέμηση της ασθένειας, θα είναι εξίσου φανατικοί για να την τελειώσουμε, όσο είναι και για τον Λιονέλ Μέσι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τίτλος της προσπάθειας είναι More Than a Goal: End Polio, και πράγματι, τα λέει όλα. Όπως και τα 13 σεντς που κοστίζει ένα εμβόλιο, όπως και το video που συνοδεύει αυτήν την προσπάθεια και δείχνει πραγματικά τη μοναδικότητα της Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK