Συναντήθηκε ο Ηλιάδης με τον ξένο επενδυτή!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την άφιξη του ξένου επενδυτή στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη, εξέδωσαν οι "κίτρινοι", ενώ αναφέρουν πως υπήρξε ραντεβού με τον Ηλιάδη και πως η διαδικασία της ΑΜΚ "τρέχει" ακόμα και ως τις 5 Δεκεμβρίου.

Συναντήθηκε ο Ηλιάδης με τον ξένο επενδυτή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει επιταχύνει τους ρυθμούς των συζητήσεων με θέμα την κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται και η σημερινή συνάντηση του προέδρου κ. Δημήτρη Ηλιάδη με τον υποψήφιο επενδυτή, που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί καταληκτική ημερομηνία την 5η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία λήγει τυπικά η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία εγκρίθηκε στις 24/10/2013 με την υπ’ αριθμόν Κ2-6553 απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει με αίσθημα ευθύνης το θέμα και προσπαθεί να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε η ιστορική μας ομάδα να μπει και πάλι στον δρόμο της ανάπτυξης και των επιτυχιών.

Προκειμένου να προστατευθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει δημοσιοποίηση του περιεχομένου των συζητήσεων. Όταν θα ολοκληρωθούν αυτές θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το site της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές στο θέμα απ’ οποιονδήποτε και εάν προέρχονται δεν εκφράζουν τη διοίκηση και ίσως να έχουν στόχο την παραπληροφόρηση του κόσμου της ομάδας μας που δικαιολογημένα αγωνιά για το μέλλον της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ