Συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή η Λυών: Γνώριμος του Μέσι και της Σεβίλλης το φαβορί

Ο Χόρχε Σαμπάολι φέρεται πως είναι ο εκλεκτός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λυών. Στη λίστα βρίσκεται και ο Μπρούνο Γκενέσιο.

Sevilla's head coach Jorge Sampaoli arrives for the Europa League round of 16 second leg soccer match between Fenerbahce and Sevilla at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo)
Ο Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο της Σεβίλλης AP

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η χρονιά για την Λυών καθώς μετά και το πέρας των 13 πρώτων αγωνιστικών της Ligue 1 βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κάτι που οδήγησε και στην πόρτα της εξόδου τον Φάμπιο Γκρόσο.

Πλέον, η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή, με τον Ρούντι Γκαλέτι να αναφέρει σε ανάρτησή του πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αφορά κορυφαίο Αργεντίνο προπονητή.

Ο λόγος για τον Χόρχε Σαμπάολι ο οποίος βρίσκεται εκτός πάγκων από τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν και αποχώρησε από τη τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τον Γκαλέτι, η Λυών έχει προσεγγίσει των 63χρονο Αργεντίνο προπονητή εδώ και αρκετές ημέρες και φέρεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της γαλλικής ομάδας προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Σαμπάολι έχει περάσει τόσο από τον πάγκο της Σεβίλλης έως και απ΄ αυτόν της εθνικής Αργεντινής.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Σαμπάολι, η γαλλική ομάδα θα εστιάσει στον Μπρούνο Γκενέσιο ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Ρεν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς έσβησε μία και καλή τον συναγερμό και διέψευσε τους πάντες

Ο Κλόζε πλέον είναι προπονητής και βρίσκεται κοντά στον πάγκο ομάδας της β' κατηγορίας της Bundesliga

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του από τους ροσονέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK