Συνεχίζει την αυτοκαταστροφή του: Συνέλαβαν ξανά παίκτη της Γιουβέντους

Νέα προβλήματα με το νόμο αντιμετωπίζει το πάλαι ποτέ σπουδαίο ταλέντο της Ολλανδίας, Ιχαταρέν. Τον συνέλαβαν ξανά.

Ajax's Mohamed Ihattaren warms up during the Dutch Eredivisie premier league soccer match between Ajax and Heerenveen at the Johan Cruyff ArenA in in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Ιχαταρέν ίσως να έχει κάνει την αποκάλυψη της χρονιάς (AP PHOTO/PETER DEJONG)

Η αυτοκαταστροφική τάση που παρουσιάζει ο Μοχάμεντ Ιχαταρέν από τότε που έκανε το ξεπέταγμά του συνεχίζεται...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου συνελήφθη στο Άμστερνταμ επειδή φέρεται να χτύπησε την πρώην σύντροφό του. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ τονίζουν πως οι Αρχές πραγματοποίησαν και έρευνες στο σπίτι του.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιχαταρέν καλείται να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε κατηγορηθεί για απειλή, χωρίς να ξεκαθαριστεί απέναντι σε ποιον.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, επίσης, όπως γράφουν τα ολλανδικά ΜΜΕ έπεσε και ο ίδιος θύμα απειλών, όπως και μέλη της οικογένειάς του. Παλιότερα είχαν κάψει ένα από τα αυτοκίνητά του αλλά και το όχημα του αδερφού του.

Η πορεία του Ιχαταρέν στο ποδόσφαιρο αναμενόταν εντελώς διαφορετική όταν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την PSV και η Γιουβέντους τον αγόρασε το '21.

Στη Μεγάλη Κυρία δεν έπιασε και τον έδωσαν δανεικό στην Σαμπντόρια. Ούτε στη Γένοβα, όμως, έδωσε κάτι και έπειτα πήγε δανεικός στον Άγιαξ. Από τον Αίαντα έφυγε επίσης ενώ όλοι έλεγαν πως είχε κάνει μία καλή προετοιμασία. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο ολλανδομαροκινός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Η Τότεναμ ήθελε παλαίμαχο τερματοφύλακα YouTuber και Podcaster για να καλύψει τον Γιορίς

Πρώην παίκτης της Ρεάλ και των Τρικάλων θεωρεί πως Κρόος - Μόντριτς δεν μπορούν να παίζουν μαζί

News 24/7

24MEDIA NETWORK