Συνέλευση ΕΠΑΕ ή αλλιώς... The Truman Show

Μπέος και Λυκουρέζος έκλεψαν την παράσταση στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΑΕ.

Συνέλευση ΕΠΑΕ ή αλλιώς... The Truman Show
Την κατάργηση ή την τροποποίηση του νόμου περί αντικειμενικής ευθύνης των ΠΑΕ για επεισόδια εκτός γηπέδου θα ζητήσει και επίσημα η ΕΠΑΕ από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό. Aυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της διοργανώτριας αρχής το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρωταγωνιστές της συνέλευσης ήταν οι κ.κ. Βαρδινογιάννης Νικολαϊδης, οι οποίοι "επιτέθηκαν" προς την ΕΠΑΕ για την οικονομική διαχείρηση κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Βίκτωρα Μητρόπουλου.

Πρωταγωνιστής, ως είθισται, ήταν και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος για άλλη μια φορά είχε φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ Αλέξανδρο Λυκουρέζο:

Αχιλλέας Μπέος (επιθυμητή η γονική συναίνεση): "Επειδή είναι η τελευταία φορά που παρεβρίσκομαι εδώ, θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία. Γιατί δεν παίρνουν θέση οι ΠΑΕ στο φαινόμενο να κάνει τη "γλάστρα" ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ; Ουσιαστικά διοικεί ο κ.Μητρόπουλος! Να μας πει, λοιπόν, ο κ.Λυκουρέζος τι έχει προσφέρει με την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προτιμώ να πέσω 10 κατηγορίες παρά να συμμετάσχω σε αυτό το καραγκιοζιλίκι".

Αλέξανδρος Λυκουρέζος (κατάλληλο για όλους): "Η επίθεση από τον κ. Μπέο μόνο τιμή αποτελεί για μένα. Δεν απαντώ, γιατί θέλω να κρατήσω το επίπεδο".

Αχιλλέας Μπέος (απαραίτητη η γονική συναίνεση): "Μη μου λέτε για επίπεδο γιατί με προκαλείτε να μιλήσω για υψηλή κοινωνία. Εμείς είμαστε άντρες και περπατάμε με το κεφάλι ψηλά!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK