Συνήλθε η ΑΕΛ, ελπίζει ο Πανσερραϊκός

Η ΑΕΛ άφησε πίσω της την επεισοδιακή αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και επικρατώντας 4-1 της Κοζάνης, διατηρήθηκε στο +6 από τη 2η θέση. Νίκησε και ελπίζει ο Πανσερραϊκός.

Συνήλθε η ΑΕΛ, ελπίζει ο Πανσερραϊκός

Υπό το βλέμμα περίπου 3.000 φιλάθλων, η ΑΕΛ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό της Κοζάνης με προβολή του Πλάτωνα Καρακατσάνη και διπλασίασε τα γκολ της στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πλασέ του Θανάση Πατινιώτη.

Ο 20χρονος Κερκυραίος μέσος έκανε ό,τι ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 63ο και το 88ο λεπτό ξαναβρήκε δίχτυα και έκανε χατ-τρικ, ενώ στο ενδιάμεσο είχε χάσει καλή ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι απλώς διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 με κεφαλιά του Κώστα Μαλούτα στην εκπνοή.

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού στην Ευκαρπία και διατηρήθηκε στο -4 από τον Αγροτικό Αστέρα. Τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με πλασέ του Κώστα Τσιμίκα και κλείδωσαν τη νίκη στο 87ο με προσπάθεια του Στάθη Δαγκούλη.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεκιάρη στο 57ο λεπτό χάρισε στον Αγροτικό Αστέρα τη νίκη επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι "σταχυοφόροι" πέρασαν δύσκολες στιγμές, αλλά ο Σάββας Ταταρίδης βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ τα δεδομένα άλλαξαν για τα καλά΄, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Τσιντσάρη στο 66'.

Συνήλθε η ΑΕΛ, ελπίζει ο Πανσερραϊκός
INTIME SPORTS

Μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο ΑΟ Τραχώνων, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού στο ντέρμπι κορυφής, έχασε ο Ιωνικός που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Κισσαμικό. Η κρητική ομάδα έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι απώλεσαν τη σημαντικότερη με το δοκάρι του Γιάννη Χρυσάφη. Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα τίθενται αντιμέτωποι Τράχωνες και Ιωνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK