"Συζητά με Μπενφίκα για Σουλεϊμάνι"

Ξένη ιστοσελίδα γράφει πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Μίραλεμ Σουλεϊμάνι, ενώ όπως αναφέρεται, ο "Δικέφαλος" είναι σε επαφές με την Τζένοα για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

"Συζητά με Μπενφίκα για Σουλεϊμάνι"

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα record.xl.pt, ο ΠΑΟΚ συζητά με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Μίραλεμ Σουλεϊμάνι, ο οποίος είναι μεσοεπιθετικός (26 ετών) και πριν μετακομίσει στην πορτογαλική ομάδα το 2013, αγωνιζόταν στον Αγιαξ (2008-2013).

"Οπως έχει μάθει η Record, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει επαφές με την Μπενφίκα για την μεταγραφή. Στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο δανεισμού ως το τέλος της σεζόν αλλά δεν αποκλείεται και η άμεση πώληση", αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Επίσης γράφεται πως ο παίκτης ήταν για καιρό τραυματίας μετά τον τελικό του Europa League και μόλις επέστρεψε στα παιχνίδια της Μπενφίκα αλλά εξαιτίας της παρουσίας του Σάλβιο στην ομάδα, είναι πιθανό να φύγει από τους Πορτογάλους.

Πρόταση για Φετφατζίδη

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ (είχε γραφτεί και πάλι παλαιότερα στην Ιταλία)... Η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com(ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο) αναφέρει διάφορα μεταγραφικά νέα και μεταξύ άλλων γράφει πως για τον Φετφατζίδη (ανήκει στη Τζένοα) υπάρχει πρόταση του "Δικεφάλου".

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που την συνδέουν τόσο με τον Γιάννη Φετφατζίδη, όσο και με τον Μιραλέμ Σουλεϊμάνι, αφού όπως έλεγαν από τα γραφεία της Τούμπας, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κανέναν από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK