Συζήτηση για μεταγραφές

Με κεντρικό άξονα τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που... πονά έγινε την Πέμπτη το βράδυ το δείπνο του Γιάννη Γούμενου με το τεχνικό επιτελείο του Δικέφαλου.

Συζήτηση για μεταγραφές
Με κεντρικό άξονα τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που... πονά έγινε την Πέμπτη το βράδυ το δείπνο του Γιάννη Γούμενου με το τεχνικό επιτελείο του Δικέφαλου. Ως ήταν λογικό,δεκάδες ήταν το ονόματα που αναφέρθηκαν, ωστόσο καμία από τις δυο πλευρές δεν θέλησε να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο των μεταξύ τους συζητήσεων. Είναι άλλωστε λογική του Γιώργου Κωστίκου, οι όποιες ενέργειες ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού των "ασπρόμαυρων" να γίνουν υπό απόλυτη μυστικότητα.

Σε αυτή τη λογική, την Κυριακή, οπότε και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚθα απολαύσουν ρεπό από τις προπονήσεις, οι Γιώργος Κωστίκος και Κώστας Ιωσηφίδης θα βρεθούν σε γήπεδα της Β' Εθνικής προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να απασχολήσουν τους "ασπρόμαυρους" στο άμεσο μέλλον. Θέλουν να έχουν άλλωστε προσωπική άποψη.

Αφιέρωμα από τη δημόσια τηλεόραση (ΕΤ3) ετοιμάζεται για τον εορτασμό των 80 χρόνων του ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό, στην εκπομπή "Ωραίοι ως Έλληνες" της Σοφίας Τσιλιγιάννη, έχουν κληθεί να μιλήσουν οι Σαράφης και Ιωσηφίδης, όπως άλλωστε και αρκετοί από τους τωρινούς παίκτες της ομάδας. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα μεταδοθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Στα των αγωνιστικών, με δύο προπονήσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής. Μόνος του γυμνάστηκε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στο μεταξύ, χαρούμενος αλλά και ευγνώμων για όσους τον ψήφισαν ως έναν εκ των τριών καλύτερων νέων παικτών του περσινού πρωταθλήματος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 ο Στέλιος Ηλιάδης: " Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν. Αποτελεί ανταμοιβή για κάθε ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν αναγνωρίζεται από συναδέλφους. Στόχους μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στην Εθνική ομάδα. Μέσα από σκληρή δουλειά στον ΠΑΟΚ θεωρώ πως θα τα καταφέρω ".

*** Την Κυριακή, στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης έχει προγραμματιστεί από την πρωτοβουλία"Μέτωπο Λαϊκής Βάσης" να γίνει συγκέντρωση με θέμα την πολυμετοχικότητα και την εγγραφή μελών στον Ερασιτέχνη. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί πολλοί βετεράνοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν συστρατευθεί στη συγκεκριμένη προσπάθεια. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι πέρα από ικανοποιητική, αφού με βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί οι προεγγραφές έχουν ξεπεράσει ήδη τις 2.500.

*** Το Σάββατο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία της Στουτγκάρδης προκειμένου να ελέγξει το γήπεδο της Τούμπας αλλά και να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες παραμονής της ομάδας σε ξενοδοχείο της πόλης.

*** Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στη Boutique του συλλόγου από τις 12:00, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στους μικρούς φίλους της ομάδας. Οι νεαροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους αγαπημένους τους παίκτες, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK