Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του

Kακό ήταν το διήμερο για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ουντινέζει και Βέρντερ ηττήθηκαν ενώ η Μπαρτσελόνα παραχώρησε ισοπαλία στη Βαλένθια .

Αναλυτικά:


Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-1

Ούτε η Ουντινέζε κατάφερε να σταματήσει την Γιουβέντους, η οποία έχει κάνει ιδανική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Φρίουλι», με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται δίχως το «βαρύ πυροβολικό» Ιακουίντα, λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν σχετικά επιθετικά, με αποτέλεσμα η Ουντινέζε να αιφνιδιαστεί. Ο Βιεϊρά αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη της «γηραιάς κυρίας» στο πρώτο μέρος και το γκολ που σημείωσε ήταν το επιστέγασμα της εμφάνισής του. Με τον Τρεζεγκέ σε όχι καιτόσο καλή μέρα, ο Καπέλο δεν πίεσε παραπάνω από όσο έπρεπε, από τη στιγμή που προηγήθηκε.

Ο Κόσμι προτίμησε να παρατάξει την ομάδα σε σχήμα 3-5-2, με τους Ντι Μικέλε και Ντι Νατάλε να αποτελούν τις αιχμές στην επίθεση. Μάλιστα, η αλλαγή του Ροσίνι με τον Ομπόντο στο δεύτερο μέρος έφερε τους... γηπεδούχους «μπιανκονέρι» στην θέση του οδηγού, με τον Ντι Νατάλε να χάνει ορισμένες ευκαιρίες, ενώ σε ελεγχόμενη φάση να μην καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του Μπαρέτο από τον Καναβάρο.

Οι συνθέσεις:

Ουντινέζε: Ντε Σάνκτις, Μπερτότο, Νατάλι, Φελιπε, Πίντζι (21’ Τζενόνι), Βιντιγκάλ, Ομπόντο (46’ Ροσίνι), Μουντάρι, Καντελά, Ντι Μικέλε (78’ Μπαρέτο), Ντι Νατάλε
Γιουβέντους: Αμπιάτι, Μπλάζι, Κόβατς, Καναβάρο, Τζαμπρότα, Τζιανικέντα, Εμερσον, Βιεϊρά, Νέντβεντ (72’ Καμορανέζι), Ντελ Πιέρο (72’ Ζαλαγέτα), Ιμπραΐμοβιτς.


Μπαρτσελόνα-Βαλένθια 2-2

Τέσσερις αγώνες, μία νίκη για τη Μπαρτσελόνα, η οποία δείχνει ανησυχητικά συμπτώματα στην έναρξη της νέας περιόδου. Οι πρωταθλητές Ισπανίας εμφανίζονται κουρασμένοι σε κάθε παιχνίδι και αυτό τους κόστισε απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Βαλένθια.

Για ακόμα ένα ματς οι Καταλανοί προηγήθηκαν, έχοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ο Ζιουλί με όμορφο σουτ έγραψε το 1-0, αλλά στο δεύτερο μέρος, ο Βίγια «εκδικήθηκε» τον Κίκε Φλόρες για τον παραγκωνισμό του, σημειώνοντας δύο γκολ σε δύο λεπτά. Το πρώτο με πέναλτι, το δεύτερο από γκάφα του Βαλντές, ο οποίος έκανε βολέ πάνω στο σώμα του επιθετικού των «νυχτερίδων».

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ακόμα κι αν πίεζε στη συνέχεια για να ισοφαρίσει. Αυτό το κατάφερε σε μία ανύποπτη φάση, όταν ο Κανιθάρες έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Ντέκο, σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Εν τούτοις, οι «μπλαουγκράνα» έχασαν κατά κράτος τη μάχη των εντυπώσεων, αφού με λιγοστές ευκαιρίες και τα ατού να μην λειτουργούν, δασώνονται μόνο χάρη στην… ανυπαρξία και των υπολοίπων μεγάλων ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ολεγκέρ, Πουγιόλ, Εντμίλσον (74’ Ινιέστα), Φαν Μπρόνκχορστ, Μάρκες (65’ Μπελέτι), Τσάβι, Ντέκο, Ζιουλί, Ροναλντίνιο, Ετό
Βαλένθια: Κανιθάρες, Κανέιρα, Αγιάλα, Μαρτσένα, Μορέτι, Φάμπιο Αουρέλιο (66’ Ούγκο Βιάνα), Αλμπέλδα, Αϊμάρ (76’ Μίστα), Ρουφέτε, Βιθέντε, Βίγια (89’ Ντι Βάιο)


Γκλάντμπαχ - Βέρντερ Βρέμης 2-1

Η Βέρντερ κατάφερε να προηγηθεί στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 0-1, αλλά απώλεσε το προβάδισμα -με τον Μπάουμαν να πετυχαίνει με αυτογκόλ το 2-1- και έχασε τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Bundesliga.

Υπό το βλέμμα του Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του "Borussia Park", οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν δυνατές στα πρώτα λεπτά με αρκετές μάχες στον χώρο του κέντρου, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έχασε αρκετές ευκαιρίες όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να "καθαρίσει" το ματς.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 21ο λεπτό με σκόρερ τον Βαν Ντάμε. Το ημίχρονο έληξε με το συγκεκριμένο σκορ και την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, ωστόσο στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Η Γκλάντμπαχ πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπρόιχ αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μπάουμαν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στους αντιπάλους.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Βέρντερ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους για την πολυπόθητη ισοφάριση, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, λίγο έλειψε να γίνει και το 3-1 σε αρκετές αντεπιθέσεις της Γκλάντμπαχ.

Οι συνθέσεις:

Γκλάντμπαχ: Κέλερ, Φούκαλ, Ζε Αντόνιο, Στράσερ, Γιάνσεν, Καμφούις, Λίστες (46’ Κλούγκε), Ελ Φακιρί, Μπρόιχ (79’ Ντάεμς), Κάχε, Νόιβιλ (82’ Σβέρκος)
Βέρντερ Βρέμης: Ράινκε, Οβομογέλα (82' Βράνιες), Νάλντο, Αντρεάσεν, Βαν Ντάμε, Φρινγκς, Μπάουμαν (71' Χαντ), Μπορόφσκι (66' Γένσεν), Μικού, Κλόζε, Κλάσνιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK