Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Μόλντε-Ρόζενμποργκ 4-1

Επιστροφή στα… γνωστά για τη Ρόζενμπργκ, η οποία συνετρίβη στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον αγώνα με τη Μόλντε. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη μέσα στο «Καραϊσκάκη» επισκέφτηκαν το μικρό χωριό του Μόλντε για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα που τους φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπεργκ Χέσταντ σημείωσε το πρώτο γκολ, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Μάβρις λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τη Ρόζενμποργκ να μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής το Ντορσίν με κόκκινη κάρτα (45'). Στο 53’ ήρθε η απάντηση των παικτών του Περ-Ματίας Χέγκμο με τον Στένσας, αλλά ο Φρεντ στο 70’ και ο Ρούντι δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της Ρόζενμποργκ: Γιόνσεν, Στραντ (58' Ρίσεθ), Κβάρμε (46' Στένσαας), Λάγκο, Ντορσίν, Σκιέλμπρεντ (46' Μπράατεν), Μπεργκ, Βίσνες, Σόλι, Γιόνσεν, Στόρφλορ


Μπορντό - Λιόν 1-1

Σε έναν αγώνα που ευνοήθηκε αρκετά από την διαιτησία η Λιόν απέσπασε 1-1 στην έδρα της Μπορντό και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η 8η ισοπαλία στα τελευταία 12 παιχνίδια των ομάδων στο "Σαμπάν Νταλμάς" (άλλοτε "Λεσκίρ"), με τους πρωταθλητές να διατηρούν το αήττητο τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σμίτσερ στο 6', με τον Τσέχο να εφορμά από το κέντρο και αφού κανείς δεν τον ενόχλησε πέρασε στην περιοχή και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν διαμαρτυρηθεί δικαιολογημένα, τρία λεπτά πριν το γκολ, για πέναλτι του Κρις, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, τους το αρνήθηκε.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές έφεραν τον αγώνα στα ίσια με ένα πλασέ του Βιλτόρ στο 64' και μετά στηρίχθηκαν στον...άρχοντα του αγώνα, ο οποίος αρνήθηκε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών σε δύο προσπάθειες με τον χέρι από τον Τιάγκο. Η αναμέτρηση είχε επτά κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι πέντε αφορούσαν παίκτες των φιλοξενούμενων.

Η σύνθεση της Λιόν: Κουπέ, Ρεβεγιέρ, Μονσορό, Μπερτό, Κρις, Μαλουντά (62' Φρεντ), Ντιαρά, Κλεμέντ (62' Τιάγκο), Ζουνίνιο, Κάριου, Γκοβού (62' Βιλτόρ)


Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Πρώτα ήταν η Θέλτα, μετά η Λιόν και τώρα η Εσπανιόλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης των Ρονάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ραούλ, Μπέκαμ, Μπαπτίστα, Ρομπίνιο (ο Ζιντάν απουσίαζε) δείχνει τα ίδια σημάδια που πέρυσι την άφησαν αρκετούς πόντους πίσω από τη Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Χάρκε στο 68ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του εκπληκτικού Ντε λα Πένια.

Οι "μερέγκες" είχαντη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες, ορισμένες εκ των οποίων κλασικές, μάλιστα, ωστόσο πότε ο Καμενί, πότε η αστοχία, διατηρούσαν το μηδέν στο παθητικό της Εσπανιόλ. Ρομπέρτο Κάρλος και Μίτσελ Σαλγκάδο προωθήθηκαν ουκ ολίγες φορές και βοηθούσαν στην ανάπτυξη, ώστε ο Ρονάλντο, ο Ραούλ ή ο Μπαπτίστα να σκοράρουν. Η συμπαγής άμυνα των γηπεδούχων, ωστόσο, δεν τους άφηνε, με αποτέλεσμα η ήττα να είναι αναπόφευκτη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ράμος στο 88' του απέφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή, ενώ απευθείας κόκκινη αντίκρισε μια άλλη μεταγραφή του συλλόγου, ο Μπαπτίστα, για αντιαθλητικό παιχνίδι.

Η σύνθεση τηςΡεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Ελγκέρα, Ράμος, Ρομπέρτο Κάρλος, Μπέκαμ, Πάμπλο Γκαρσία (59' Γκούτι), Ραούλ, Ρονάλντο, Ρομπίνιο, Μπαπτίστα

News 24/7

24MEDIA NETWORK