Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων
Τορπέντο Μόσχας - Ζενίτ 0-4

Η Ζενίτ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο ρωσικό πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι που μετετράπη σε περίπατο η αντίπαλος της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο του UEFA πέρασε με το επιβλητικό 4-0 από την έδρα της Τορπέντο Μόσχας.

Η ομάδα του Πετρζέλα άνοιξε το σκορ με το Κερζάκοφ στο 11' και στο 65' ο Αρσάβιν έκανε το 0-2 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στον αγώνα. Παρ' αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και ο Ντενίσοφ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο με γκολ στο 76' και το 83'.

Το θετικό για την Ζενίτ είναι ότι η Λοκομοτίβ δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Ρόστοφ, με τους πρωταθλητές να μένουν στο 1-1.

Η σύνθεση της Ζενίτ: Τσοντοφάλσκι, Ραντίμοφ, Χάγκεμ, Ανιούκοφ, Μπιέλιτσα, Ντενίσοφ, Γκορσκόφ (77' Σουμουλικόσκι), Μάρες, Αρσάβιν, Κερζάκοφ (90' Κοζλόφ), Σιρλ (88' Βλασόφ)


Γουίγκαν - Μίντλεσμπρο 1-1

Η νικηφόρα πορεία της Μίντλεσμπρο στην Πρέμιερσιπ διεκόπη. Η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν έμεινε στο 1-1 με την Γουίγκαν και σε έξι παιχνίδια έχει απολογισμό 2-2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Αγιεγκμπένι. Ο Νιγηριανός δέχθηκε πάσα από τον Βίντουκα και από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πόλιτ. Παρ' αυτά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 68' με τον Καμαρά και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Μίντλεσμπρο: Σβάρτσερ, Ξαβιέ, Εχιόγκου, Σάουγκεϊτ, Κεντρέ, Μόρισον (44' Ντορίβα), Ρόσενμπακ, Μπόατενγκ, Πόγκατετζ, Βίντουκα (61' Μακαρόνε), Αγιεγκμπένι


Λιβόρνο - Ρόμα 0-0

Μία νίκη, μία ήττα είχε μέχρι την Κυριακή η Ρόμα και γι' αυτό φρόντισε να προσθέσει στο ενεργητικό της καιτην ισοπαλία. Οι "τζιαλορόσι" δεν μπόρεσαν να πάρουν το διπλό στο Λιβόρνο, με την τοπική ομάδα να τους κρατά στο 0-0. Ετσι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν μπόρεσε να πάρει το δεύτερο διπλό, για φέτος, στον ιταλικό Νότο, μετά το 3-0 της πρώτης αγωνιστικής στην Ρετζίνα.

Η σύνθεση της Ρόμα: Κούρτσι, Πανούτσι, Κουφούρ, Μπόβο, Μαντσίνι (76' Κουφρέ), Περότα, Ντε Ρόσι, Ακουϊλάνι, Ταντέι (88' Αλβάρεζ), Τόττι, Μοντέλα (46' Νοντά)

News 24/7

24MEDIA NETWORK