Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε τη μορφή του ροζ φύλλου αγώνα, χάρη στην επικράτησή της επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-1. Η Ραούλ σημείωσε μετά από πάρα πολύ καιρό δύο γκολ και στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της Ρεάλ να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Βάσκοι στάθηκαν ικανοποιητικά στο πρώτο μέρος και δεν άφησαν τους γηπεδούχους να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση παρά μόνο μία φορά με τον Ρονάλντο που αστόχησε. Αντιθέτως, σε μία προσπάθεια του Ετσεμπερία από τα αριστερά και ένα δυνατό σουτ, ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, στο ντεμπούτο του με τους «μερέγκες» μετά από 17 μήνες αποθεραπείας, έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας και σημείωσε αυτογκολ.

Στην επανάληψη, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε αρκετά και ο Ρομπίνιο μετουσίωσε την κυριαρχία της σε γκολ. Ο Ραούλ (σε θέση οφσάιντ όταν άρχισε η φάση) σημείωσε το δεύτερο γκολ των Μαδριλένων στο 65’. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γούντγκεϊτ δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα και αποβλήθηκε, στο χειρότερο δυνατό ντεμπούτο που θα μπορούσε να συμβεί. Ωστόσο, μία κεφαλιά του Ραούλ από κόρνερ του Μπέκαμ εξασφάλισε το «τρίποντο» για τους Καστιγιάνους, ακόμα και αν οι Βάσκοι είχαν αρκετές καλές στιγμές (ακόμα και δοκάρι με τον Λουίς Πριέτο) για να μειώσουν και να ισοφαρίσουν στη συνέχεια.

Η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Παβόν, Ρομπέρτο Κάρλος, Πάμπλο Γκαρσία, Γκράβεσεν (46’ Γκούτι), Μπέκαμ, Ρομπίνιο, Ραούλ (88’ Ντε λα Ρεντ), Ρονάλντο (71’ Ραούλ Μπράβο)


Λιόν-Λανς 1-1

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Λιόν (μετά το ματς με τη Μπορντό), η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Λανς στο παιχνίδι που έριξε την "αυλαία" της 8ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής της Ligue 1. Οι πρωταθλητές Γαλλίας αύξησαν σε δύο τους βαθμούςτης διαφορά που τους χωρίζει από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Λανς διατηρείται ψηλά και δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι καλό φέτος.

Μάλιστα, αυτό προσπάθησε να κάνει και μέσα στο "Ζερλάν", αφού προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κουλιμπαλί. Όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν. Εξάλλου, με Γκοβού, Μαλουντά και Φρεδ στην ίδια ενδεκάδα, οι επιθετική νοοτροπία ήταν φανερή. Οι ευκαιρίες δεν έλλειπαν, με τον Ιτάνζ κατά πρώτο λόγο και τον Κουπέ κατά δεύτερο να παρεμβαίνουν στην εξέλιξη του παιχνιδιού όποτε χρειάστηκε.

Εν τούτοις, σε μία προσπάθεια των "Λιονέ" στο 37ο λεπτό, ο Τιάγκο αποδείχθηκε πιο ικανός από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, ο οποίος συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Εν τούτοις οι ευκαιρίες δεν μετατρέπονταν σε γκολ, με τον Ζεράρ Ουγέ να αλλάζει το σύστημα σε 4-2-4 όταν η ομάδα του βρισκόταν στην επίθεση, ύστερα από την είσοδο των Κάριου και Βιλτόρ. Ούτε αυτή η τακτική απέφερε "καρπούς", με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει για τις δύο ομάδες που μοιράστηκαν δύο βαθμούς.

Η σύνθεση της Λιόν: Κουπέ, Ρεβεγιέ, Κρις, Κασάπα, Μπερτό, Τιάγκο, Πεντρετί (75’ Βιλτόρ), Ζουνίνιο, Γκοβού, Φρεντ (71’ Κάριου), Μαλουντά

News 24/7

24MEDIA NETWORK