Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Με το ίδιο σκορ, 1-0, συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματα Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Γαλλίας εκτός έδρας, οι Καστιλιάνοι στη Μαδρίτη.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων
Με το ίδιο σκορ, 1-0, συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματα Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Γαλλίας εκτός έδρας, οι Καστιλιάνοι στη Μαδρίτη.


Τουλούζ-Λιόν 0-1

Αλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο έκανε η Λιόν. Η ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ πέρασε από την έδρα της Τουλούζ και πλέον δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ίσως φθάσει στο 5Χ5 χωρίς να έχει γνωρίσει την πίκρα της ήττας, στην τρέχουσα σεζόν.

Στην αναμέτρηση με την Τουλούζ οι πρωταθλητές πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9', με τον Γκοβού να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να αξιοποιεί το κόρνερ του Ζουνίνιο. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Γάλλου επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Σε σχέση με τον αγώνα της κόντρα στον Ολυμπιακό η ομάδα του Ουγιέ είχε δύο αλλαγές. Ο Φρεντ πήρε την θέση του Κάριου στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μαλουντά πήρε ανάσες, με τον Βιλτόρ να παίρνει την θέση του. Αυτό όμως ουδόλλως "χάλασε" την καλή εικόνα της Λιόν, που έφθασε στην11η νίκη της στο "Championnat".

Η σύνθεση της Λιόν: Κουπέ, Ρεβεγιέρ, Αμπιντάλ, Κασάπα, Κρις, Ντιαρά, Τιάγκο, Ζουνίνιο, Βιλτόρ (84' Κάριου), Γκοβού (66' Μαλουντά, Φρεντ




Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα 1-0


Στο κυνήγι της πρωτοπόρουΟσασούνα παρέμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, κατέβαλε την αντίσταση της Σαραγόσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με 1-0. Χρειάστηκε άλλωστε να περιμένει μέχρι το 79ο λεπτό, όταν ο Ρομπέρτο Κάρλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι στέλνοντας στην απέναντι γωνία τον πρώην συμπαίκτη του Θέσαρ. Το πέναλτι κέρδισε ο Ρομπίνιο, όταν ανατράπηκε καθαρά από το άγαρμπο μαρκάρισμα του Πόντσιο.

Νωρίτερα (75'), ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε την ευθύνη να εκτελέσει ένα άλλο πέναλτι, που κέρδισε πάλι ο ίδιος, όμως σε εκείνη την περίπτωση ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων αντέδρασε αποτελεσματικά. Γενικά πάντως οι Καστιλιάνοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα μην μπορώντας να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή της Σαραγόσα. Κάποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, χωρίς όμως οι παίκτες του Λουξεμπούργκο να βρουν στόχο. Γι' αυτό άλλωστε και στο τέλος ο Βραζιλιάνος τεχνικός έριξε στη μάχη και τρίτο επιθετικό (Σολδάδο).

Άτυχος στάθηκε ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, ο οποίος μόλις στο 23ο λεπτό αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος. Εκτίμηση για την κατάσταση του τραύματος του θα γίνει τη Δευτέρα.

Η σύνθεση της Ρεάλ: Κασίγιας, Σαλγκάδο, Παβόν, Ρομπέρτο Κάρλος, Σέρχιο Ράμος, Γούντγκεϊτ (23' Μεχία), Ντιόγο (61' Σολδάδο), Μπέκαμ, Γκούτι, Ραούλ, Ρομπίνιο (89' Ραούλ Μπράβο)






News 24/7

24MEDIA NETWORK