Τα δύο πρόσωπα του ντέρμπι μέσα από τη ματιά της ΑΕΚ

Πέντε γκολ, δύο διαφορετικά ημίχρονα και η αδρεναλίνη στα ύψη. Δείτε την αθέατη πλευρά του ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού μέσα από το επίσημο κανάλι της Ένωσης στο Youtube.

Τα δύο πρόσωπα του ντέρμπι μέσα από τη ματιά της ΑΕΚ

Όλοι περίμεναν ένα ντέρμπι με αρκετά γκολ καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν σε μία περίοδο που και οι δύο ομάδες διανύουν περίοδο φόρμας και δεν διαψεύστηκαν το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο 45λεπτο και αδικείται από το γεγονός ότι απέκτησε αβαντάζ μόλις δύο τερμάτων απέναντι σε μία ΑΕΚ που παρουσιάστηκε σκιά του εαυτού της, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χιμένεθ πέρασε στην αντεπίθεση και κάνοντας το παιχνίδι... ροκ μπόρεσε να ισοφαρίσει, με το φινάλε να είναι ακόμα πιο δραματικό καθώς οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη με ήρωα τον Μπεργκ στη μοναδική τελική τους προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο!

Το αθηναϊκό ντέρμπι καθήλωσε το ποδοσφαιρόφιλο κοινό και μία ημέρα αργότερα η ΑΕΚ παρουσίασε την αθέατη πλευρά του μέσα από την παρακάμερα του AEK TV, του επίσημου καναλιού των "κιτρινόμαυρων" στο Υοutube.

News 24/7

24MEDIA NETWORK