Τα είδε... διπλά ο Νέβες!

Ο Λουτσιάνο Νέβες είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του σχετικά με την οργάνωση του "πράσινου" κλαμπ και του κόσμου που τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο κατά τον ερχομό του τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7).

Τα είδε... διπλά ο Νέβες!

Ενθουσιασμένος με το γεγονός πως θα παίξει στην Ελλάδα είναι ο Λουτσιάνο Νέβες σύμφωνα με δηλώσεις του στο “terra.com.br”. Ο Βραζιλιάνος φορ, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε πολλά γκολ στον κόσμο της ομάδας που θα αγωνίζεται πλέον. Παράλληλα τόνισε εκστασιασμένος από την υποδοχή στο αεροδρόμιο...

Ο Βραζιλιάνος έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα και πράγματι ο αριθμός των δημοσιογράφων που τον περίμενε ήταν ικανοποιητικός, αλλά από κόσμο λόγω της ώρας δεν δινόταν να τον υποδεχθούν πολλοί οπαδοί των του “τριφυλλιού”:

" Η υποδοχή στην Ελλάδα ήταν φανταστική. Έφτασα στο αεροδρόμιο αργά το βράδυ και δεν περίμενα να υπάρχει τόσος κόσμος. Φίλαθλοι και δημοσιογράφοι. Ένιωσα μεγάλη αγάπη. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δουλέψω πολύ και να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που λαμβάνω.

Η οργάνωση είναι άψογη στην ομάδα, η πόλη δείχνει τέλεια και ο προπονητής μου έχει μιλήσει από την πρώτη ημέρα. Είμαι χαρούμενος με τα πάντα και θέλω να... ξεχρεώσω τον κόσμο με πολλά γκολ"

Τη φωτογραφία με τον παίκτη να ποζάρει με το κασκόλ του Παναθηναϊκού "ανέβασε" ο Ντανίλο Σίλβα, συνεργάτης του ατζέντη Νίλσον Μόουρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK