Τα είπε με τους διεθνείς του 2004 ο Τσίπρας

Συνάντηση για το ποδόσφαιρο με αντιπροσωπία των διεθνών του 2004 είχε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα είπε με τους διεθνείς του 2004 ο Τσίπρας

Την αγωνία της κυβέρνησης για τη σημερινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε συνάντησή του με την αντιπροσωπεία των διεθνών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004. Η συνάντηση έγινε παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των διεθνών, Άγγελο Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Βασίλη Τσιάρτα και Τάκη Φύσσα, που προσήλθαν για αυτήν τη συζήτηση, εξηγώντας ότι ο σκοπός είναι να συζητήσουν με τους αθλητές αυτούς, που έχουν γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας και έχουν κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, που έχουν γνώση και δυνατότητα, να πουν τις ιδέες τους και κάποια στιγμή, γιατί όχι, να αναλάβουν και πρωτοβουλίες.

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας, ο Βασίλης Τσιάρτας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρόσκληση, την οποία, όπως είπε αποδέχτηκαν γιατί αφουγκράζονται όλο αυτό που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν τη διάθεση να τον ακούσουν, να συζητήσουν μαζί του και από εκεί και πέρα να δουν τι μπορεί να προκύψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK